Liviu Dragnea il critica din nou pe ministrul Justitiei si promite ca va rezolva in Parlament problemele din proiectul de modificare a Codurilor penale, precum absenta unui prag pentru abuzul in serviciu - Hotnews Mobile
1 € 4,6288 1 USD 3,9099vineri 25 mai 2018

Liviu Dragnea il critica din nou pe ministrul Justitiei si promite ca va rezolva in Parlament problemele din proiectul de modificare a Codurilor penale, precum absenta unui prag pentru abuzul in serviciu

de Alina Neagu Vineri, 21 aprilie 2017, 17:26
- a A+
Imagine
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat din nou, vineri, in timpul unei vizite la Focsani, pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru intarzierea modificarii Codurilor Penale. Dragnea a afirmat, cu referire la punerea in dezbatere publica a proiectului de modificare a Codurilor penal si de procedura penala, ca a inteles ca lucrurile trebuie facute "asezat", dar calendarul arata ca deja exista riscul ca legea sa nu fie adoptata sesiunea aceasta de Parlament, potrivit News.ro. In legatura cu "problemele" pe care seful PSD le vede in proiectul de modificare, precum absenta pragului pentru abuzul in serviciu, el spune ca aceastea vor fi "rezolvate" in Parlament."Ma asteptam (...) sa apara de acum doua-trei saptamani in aceasta dezbatere publica. Acum o sa stea inca o luna, am inteles, in dezbatere public, din nou, si o sa ajunga in Parlament, in asa fel incat sa nu se realizeze in aceasta sesiune parlamentara. Eu am inteles ca lucrurile trebuie asezat, nu trebuie facute in salturi, dar poate totusi le facem in aceasta viata", a afirmat Liviu Dragnea.

Intrebat ce parere are despre proiect, Dragnea a raspuns ca nu a apucat sa il vada, dar a comentat absenta unui prag pentru abuzul in serviciu din initiativa Guvernului, notand ca atunci cand CCR a dat decizia in care a cerut un astfel de mecanism, Tudorel Toader, actualul ministru al Justitiei, era judecator.

"Oamenii cand ajung in alte functii se mai schimba, intra in contact cu alte institutii, isi mai schimba privirea, isi mai schimba gandirea, isi mai schimba atitudinea", a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea a adaugat ca toate aceste "probleme" vor fi "rezolvate" in Parlament.
7079 de afisari


Stimata "doamna"CSM......,
gigiN [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 17:35
+38/38
....oare repetatele elucubratii "juridice"ale vechilului-sef al psd nu creaza presiuni asupra justitiei ? Poate aveti putin timp si binevoiti sa va...sesizati !!!
Va calcam in picioare!
EuSiCuMine [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 17:55
+30/30
Iar iesim in strada si va calcam in picioare!
Numai ce a venit prim-vicepresedintele Comisiei Europene sa va avertizeze sa nu va apucati sa puneti praguri la furat si voi o tineti langa.
Curtea Constituionala nu v-a cerut niciodata niciun prag. A vorbit numai de cazuri grave si a spus ca prin incalcarea unei legi abuzul in serviciu ar fi ceva foarte grav. Daca s-ar stabili prag s-ar ajunge la situatia sa furi din banul public incalcand legea si nefiind pedepsit! Ceea ce este neconstitutional.
inca 37 de comentarii comenteaza