Emmanuel Macron face apel la unitate dupa atentatul de pe Champs Elysee: Generatia noastra trebuie sa se ridice deasupra acestei provocari - Hotnews Mobile
1 € 4,6288 1 USD 0,8331duminică 27 mai 2018

Emmanuel Macron face apel la unitate dupa atentatul de pe Champs Elysee: Generatia noastra trebuie sa se ridice deasupra acestei provocari

de Alina Neagu Vineri, 21 aprilie 2017, 16:11
- a A+
Imagine
Candidatul de centru Emmanuel Macron, considerat de sondaje principalul favorit la castigarea alegerilor prezidentiale din Franta, a lansat vineri, a doua zi dupa atacul armat din centrul Parisului, un apel catre francezi la unitate si la respingerea fricii: "Nu ingenuncheati in fata fricii, a urii si a dezbinarii! Generatia noastra trebuie sa se ridice deasupra acestei provocari!", le-a transmis Macron francezilor, potrivit Reuters."Democratia este mai puternica", a subliniat candidatul la presedintia Frantei.

Emmanuel Macron, in varsta de doar 39 de ani, ar putea deveni cel mai tanar presedinte al Frantei, dupa o ascensiune rapida in politica.

Macron si-a anulat mitingurile de campanie programate vineri la Rouen si Arras, dupa atentatul soldat cu moartea unui politist care a avut loc joi seara pe Champs Elysee din Paris, alegand sa faca declaratii de presa vineri, in jurul pranzului.
1736 de afisari


yep
jeanvaljeanro [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 16:18
+14/22
aceeasi gargara...trebuie sa ne ridicam deasupra valului, sa aratam ca suntem mai buni, ca ... bla bla bla practic, statul actual socialist ne spune ca suntem pe cont propriu, el nu ne mai reprezinta pe noi si nu mai lucreaza pentru noi de ceva vreme!
nu... democratia o fi puternica insa are limite
qwerasdf [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 16:14
+7/17
cu teroristii nu o s-o scoti niciodata la capat, ori ii expulzezi pe toti, ori isi vor face de cap in continuare. Pe astia nu-i poti starpi.
inca 3 comentarii comenteaza