Tariceanu, deranjat de intrebarile presei despre contestarea Congresului in instanta: "Gata, alta intrebare"/ Despre Daniel Constantin: "Ramane simplu membru. Nu ma intereseaza subiectul" - Hotnews Mobile
1 € 4,6303 1 USD 3,9308duminică 20 mai 2018

Tariceanu, deranjat de intrebarile presei despre contestarea Congresului in instanta: "Gata, alta intrebare"/ Despre Daniel Constantin: "Ramane simplu membru. Nu ma intereseaza subiectul"

de Iulia Rosca Vineri, 21 aprilie 2017, 16:09
- a A+
Imagine
Calin Popescu-Tariceanu, copresedintele ALDE care urmeaza sa devina cel mai probabil presedinte unic al partidului la Congresul de sambata, s-a aratat deranjat vineri de intrebarile jurnalistilor pe tema contestarii la tribunal a organizarii Congresului precum si pe tema inca liderului Daniel Constantin. "Nu va imaginati ca alegerile intr-un partid sunt decise de instanta. Alte intrebari daca aveti" le-a spus Tariceanu jurnalistilor.Tariceanu a fost intrebat ce se va intampla cu deciziile luate de Congres avand in vedere ca este in derulare procesul privind contestarea formulata in instanta de Daniel Constantin privind convocarea congresului.

"Partidul este inregistrat, in buna ordine, congresul actual nu decide asupra crearii unui partid nou. Am hotarat o serie de modificari la statut pe care congresul le va adopta sau nu si in functie de aceste modificari se vor desfasura alegerile pentru functiile de conducere asa cum se intampla la orice partid" a spus Tariceanu.

"Va rog, haideti... Nu va imaginati ca alegerile intr-un partid sunt decise de instanta. Alegerile in partid sunt decise de delegatii la congres. Da? Gata, alta intrebare", a continuat el vizibil iritat atunci cand jurnalistii au insistat pe acest subiect.

"Noi avem un congres politic. Orice congres politic al unui partid se refera la lucrurile importante care sunt cele politice. In cazul in care exista modificari statutare, tot congresul le adopta si asa am procedat si noi. Daca aveti alte intrebari. Altceva nu mai comentez" a completat el, citat de News.ro.

Nici cand a fost intrebat de blocarea conturilor partidului acesta nu a vrut sa raspunda.

Tariceanu a fost intrebat apoi si despre Daniel Constantin si despre postarea acestuia pe Facebook .

"Ramane simplu membru", a precizat Tariceanu, adaugand ca nu Congresul se ocupa cu excluderi. Nu ma intereseaza acest subiect", a incheiat presedintele Senatului.

Congresul ALDE incepe vineri, la Parlament, cand se vor vota modificari la statut, urmand ca sambata sa se aleaga conducerea. Pana acum, Tariceanu este singurul candidat la functia de presedinte.
2240 de afisari


Aia care latra mai tare e complexati
si_mort_va_vad [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 16:28
+8/8
mai mult : Ka_caline , scarbavnicene, ai zis "DA" de 5 ori si ai facut " decit " un retard precum tine.

ESTI SIGUR CA E AL TAU?....

Zic si eu, ca un om care VA VOTA IAR ...

Hau big iz ior self istim ?....

Hmmm.....

Napoleon: 5 cm; il bati? Mmmmmnuuuuu cred .....
va dati seama
paranoid_android [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 16:47
+8/8
ca daca prezenta la vot ar fi fost decenta, limbricii astia nici nu ar mai exista astazi?
inca 2 comentarii comenteaza