1 € 4,6614 1 USD 1,0030duminic─â 21 ian 2018
Versiune
Mobile

Liviu Cocos, primarul din Predeal (PNL), condamnat definitv la un an de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu

de RH Vineri, 21 aprilie 2017, 13:25
- a A+
Liviu Cocos, primarul din Predeal (PNL), a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, transmite Agerpres. Curtea de Apel Brasov a respins apelul facut de Liviu Cocos fata de decizia initiala a Judecatoriei Brasov. Cocos a fost gasit vinovat pentru ca a atribuit ilegal locuinte ANL.Alaturi de Cocos au mai fost condamnati 12 consilieri locali din mandatul trecut. Acestia au ignorat o hotarare judecatoreasca, atribuind ilegal sase locuinte ANL.

Primarul Predealului a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de trei ani. De asemenea, lui i se interzice, "ca pedeapsa accesorie, exercitarea dreptului de a fi ales in autoritatile publice sau in functiile elective publice precum si exercitarea dreptului de a ocupa o functie implicand exercitiul autoritatii publice de stat'. "Pe durata suspendarii conditionate a executarii pedepsei inchisorii, se suspenda si executarea pedepsei accesorii", potrivit sentintei.
1630 de afisari


cita blindete, are oulele fragile
GeorgeT [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 13:49
-1/1
Purtati-va cu blindete cu ei sa nu li se sparga oooolele

Pe gainari bagatii in puscarii la greu ...
ce convenabil, cu suspendare
nick24 [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 15:15
-1/1
fara nicio recuperare a ciubucului facut, fara sa se inapoieze locuintele date pe spaga.
Interesanta justitie, interesante legi - oare cine le-a facut si pt cine?
comenteaza