Marine Le Pen cere reintroducerea de urgenta a controalelor la frontierele Frantei si expulzarea strainilor supravegheati de serviciile de informatii - Hotnews Mobile
1 € 4,6225 1 USD 3,9099marţi 22 mai 2018

Marine Le Pen cere reintroducerea de urgenta a controalelor la frontierele Frantei si expulzarea strainilor supravegheati de serviciile de informatii

de Alina Neagu Vineri, 21 aprilie 2017, 12:03
- a A+
Imagine
Candidata de extrema dreapta la alegerile prezidentiale din Franta, Marine Le Pen, a cerut vineri, a doua zi dupa atacul armat din centrul Parisului, reintroducerea imediata a controalelor la frontierele tarii si expulzarea cetatenilor straini aflati sub supravegherea serviciilor de informatii, relateaza Reuters.Marine Le Pen candideaza la alegerile prezidentiale cu un program anti-UE si anti-imigratie.

Un politist a fost ucis, iar alti doi au fost grav raniti intr-un atac armat produs joi seara in centrul Parisului, pe bulevardul Champs-Elysees.

Un suspect a fost impuscat mortal vineri seara de politia franceza, iar un al doilea suspect s-a predat vineri dimineata autoritatilor belgiene.

Atacul a survenit cu trei zile inaintea primului tur al alegerilor prezidentiale si in contenxtul in care Franta, aflata sub stare de urgenta, se confrunta din 2015 cu un val de atentate jihadiste fara precedent, soldate cu 238 de morti.

Emmanuel Macron si Marine Le Pen sunt cotati in sondaje ca principalii favoriti, inaintea alegerilor.
2642 de afisari


Deloc
Amerlocu [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 18:18
+2/8
Îi tragi cetățenia si-l expulzezi. Legislația franceză permit acesta chiar si pentru cetățenii francezi născuți in Franța. De nimic nu se vrem mai tare dreptcredinciosii ca de expedierea lor înapoi pe pământul nespurcat al profetului.
Bolnav
Amerlocu [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 18:49
+2/8
Ideea nu e să închidă frontierele ci să le controleze. Cat despre francezii ce colaborează cu inamicul, își pot pierde cetățenia franceză.
inca 11 comentarii comenteaza