Filialele PNL din Ardeal, intalnire la Cluj pentru a stabili pe cine sustin la sefia partidului - surse - Hotnews Mobile
1 € 4,6225 1 USD 3,9099marţi 22 mai 2018

Filialele PNL din Ardeal, intalnire la Cluj pentru a stabili pe cine sustin la sefia partidului - surse

de Iulia Rosca Vineri, 21 aprilie 2017, 10:38
- a A+
Imagine
Reprezentantii filialelor PNL din Ardeal - lideri, alesi locali si parlamentari - se vor intalni vineri, de la ora 12.00, la Cluj-Napoca, pentru a decide pe cine vor sustine la sefia partidului la Congresul din iunie, au precizat surse din partid pentru HotNews.ro. Intalnirea de la Cluj a fost o initativa a fostilor lideri ai partidului Alina Gorghiu si Vasile Blaga, insa acesta din urma este posibil sa nu participe, au mai spus sursele citate.Mai multi lideri din partid au incercat in utlima perioada sa il convinga pe primarul municipiului Oradea Ilie Bolojan, fost secretar general al partidului, sa candideze, insa este neclar daca pana la urma acest lucru se va intampla. Mai degraba, spun sursele din partid, filialele din Ardeal ar urma sa il sustina pe Ludovic Orban in cursa interna.

La sedinta a fost invitata si Raluca Turcan, presedintele interimar al partidului.

Pana acum, doar Ludovic Orban si Catalin Predoiu si-au anuntat public intentia de a candida, Orban fiind si cel care in ultimele luni a mers prin filialele liberale din tara. Este vehiculat insa si Cristian Busoi, presedintele PNL Bucuresti, ca posibil candidat.
4978 de afisari


Mai intai, dizolvarea PSD-ALDE, apoi mai vorbim...
dexpropriat [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 12:55
+3/3
La PSD nu sunt nulitati, sunt de-a dreptul erori umane!
Nulitati mai treaca mearga
Koczka [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 13:52
+3/3
dar cu negativitatile ( cei care trag inapoi partidul ) ce facem ?
inca 5 comentarii comenteaza