Pe scurt. Google pregateste un adblocker propriu in Chrome. Parteneriat Google cu o agentie romaneasca - Hotnews Mobile
1 € 4,6303 1 USD 3,9308duminică 20 mai 2018

Pe scurt. Google pregateste un adblocker propriu in Chrome. Parteneriat Google cu o agentie romaneasca

de C.I. Joi, 20 aprilie 2017, 19:54
- a A+
Google a anuntat ca va lansa un instrument propriu de tip adblock in browserul Chrome, ce va bloca anumite tipuri de reclame online. Tot Google: in Romania, a semnat prin DoubleClick un parteneriat cu o agentie locala pentru a oferi tehnologie si servicii digitale in regiune, conform iCee.news.  • ​Google intentioneaza sa integreze un instrument propriu de blocare a reclamelor in browser-ul Chrome, potrivit unor surse citate de Wall Street Journal . Instrumentul, care ar putea sa fie activat automat in Chrome, ar urma sa filtreze anumite tipuri de reclame online, considerate ca ofera o experienta negativa utilizatorilor. Acestea ar fi cele definite recent de Coalitia pentru reclame mai bune, o asociatie a industriei din care face parte si Google, un jucator major de pe piata publicitatii online. Citeste o perspectiva asupra acestui nou adblocker si posibilele lui avantaje pentru Google si pentru ecosistemul publicitatii online pe blogul lui Orlando Nicoara .

  • Google, prin subsidiara sa DoubleClick, a semnat un parteneriat strategic cu compania romaneasca Sense8 pentru a oferi tehnologie si servicii digitale in regiunea Europei Centrale si de Est, potrivit iCee.news , site de stiri despre digital asociat festivalului ICEEfest. Potrivit sursei citate, agentia Sense8 - condusa de Diana Olar, pana recent sefa The Publisher Agency, dupa ce a fost director comercial ChargeAds - va fi prima companie din Romania aprobata ca DoubleClick Technology Partner.
1048 de afisari


microsoft nu si nu :)
primarul de la cotroceni [utilizator], Joi, 20 aprilie 2017, 20:02
0/0
si se mira ca nu folosim edge :))
eh,na!
hot news [utilizator], Joi, 20 aprilie 2017, 22:36
0/0
O porcarie.
Site-urile apoi vor cere sa dezactivezi adblock ca sa le poti accesa.
Lucrurile astea se regleaza in piata nu asa. Ca si la tv.
NU-mi place un post ca da prea multa reclama,nu ma uit sau schimb imediat ce incepe reclama.
Asa si cu site-urile,cele care pun reclame invazive ,enervante,etc nu vor mai fi accesate.
Si eu,daca am un site,pun ce fel de reclame cred si vreu eu,pentru-ca e site-ul meu. Daca vad ca vizitatorii nu mai vin,schimb politica legata de reclame.
Observ ca se pune tot mai insistent accent pe INTERZICERE. ..
inca 1 comentariu comenteaza