Procuror al Inaltei Curti din Serbia: Sebastian Ghita nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare/ Nu a cerut azil politic - Hotnews Mobile
1 € 4,6303 1 USD 3,9308duminică 20 mai 2018

Procuror al Inaltei Curti din Serbia: Sebastian Ghita nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare/ Nu a cerut azil politic

de I.B. Miercuri, 19 aprilie 2017, 22:57
- a A+
Imagine
Romania TV a prezentat miercuri un interviu cu un procuror al Inaltei Curti din Serbia, care vorbeste despre situatia lui Sebastian Ghita."Sebastian Ghita a fost arestat intr-o cafenea. Domnul Sebastian Ghita a vorbit despre lucruri legate de situatia personala si cetatenie, dar nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare prezentat de Interpol. Nu a mentionat nimic despre azilul politic la audiere", a declarat magistratul sarb care spune ca nu are informatia daca politia sarba stia sau nu ca Sebi Ghita se afla in Serbia.

Inaltul oficial sarb mai spune ca fratele lui Sebastian Ghita nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor sarbi, potrivit romaniatv.net .
2148 de afisari


Ghita prefera Romania prt ca PSD vrea gratierea
Boham [utilizator], Miercuri, 19 aprilie 2017, 23:13
+2/2
Ghita prefera sa stea in puscarie in Romania decat sa stea in puscarie in Serbia pt ca PSD i-ar oferi conditii de lux


dar Dragnea pregateaste gratierea tuturor PSD-isto asa ca e mai bine in Romania...cateva luni in arest preventiv
Ziariștii români bat câmpii?
asavreau [utilizator], Joi, 20 aprilie 2017, 8:44
+2/2
În ultimul timp ziariștii de la toate posturile tv prezintă scenarii halucinante că Ghiță va cere azil politic și va sta la închisoare în Serbia.Cei interesați îi sugerează lui Ghiță ce să facă?
comenteaza