Primaria Ploiesti a ramas fara bani pentru principalele sale proiecte pentru ca a trimis documentele la un numar gresit de fax, iar cele transmise prin Posta au ajuns cu intarziere, scrieZiarulincomod.ro.

Primaria orasului PloiestiFoto: Ziarul Incomod

Printre proiectele care au pierdut banii care trebuiau sa vina de la Ministerul Dezvoltarii prin PNDL se numara, construirea unui bazin olimpic, de locuinte sociale, de gradinite si de pasaje supraterane.

Documentatia a fost trimisa, insa fara sa ajunga la destinatie, pentru ca actele au fost trimise la un numar de fax gresit si prin posta, fara confirmare de primire. Daca faxul nu a ajuns deloc la destinatie, actele trimise prin posta au ajuns la Ministerul Dezvoltarii, insa cu trei zile de intarziere, pe data de 20, in loc de 17 martie, care era data limita.

Potrivit unor surse ale ziaruluiincomod.ro, cei de la Ministerul Dezvoltarii s-au aratat uimiti de situatia in care a ajuns Ploiestiul, mai ales ca reprezentantii altor localitati mult mai indepartate au mers personal sa depuna documentatia pentru finantare si se asteptau ca si la Ploiesti sa se intample acest lucru, cu atat mai mult cu cat nu este o distanta mare intre municipiu si capitala.

Intreaga poveste a fondurilor pierdute poate fi cititaaici.