"Lui Kovesi nu-i era frica de Basescu din moment ce i-a arestat fratele. Sistemul a decis sa-l aresteze pe Voiculescu nu pentru Traian Basescu, ci pentru ca Antena 3 ii statea in gat. E adevarat ca s-a stabilit dinainte cine sa il judece pe Dan Voiculescu. Florian Coldea a ales acel complet, dar Voiculescu nu a fost executat politic. Presedintele nu s-a amestecat", a declarat Elena Udrea intr-o interventie la Antena 3.

Mai mult, Udrea s-a invitat la Antena 3 "ca sa mai stea de vorba" si a felicitat postul pentru pozitiile avute.

Traian Basescu a intervenit telefonic la Romania TV ca sa-i ia apararea Elenei Udrea sustinand ca nu exista un abuz in serviciu si ca nu exista un traseu al banilor de la Nastasia catre Udrea, cum a fost in cazurile lui Nastase sau Voiculescu.

Totusi, Basescu nu i-a impartasit parerea Elenei Udrea despre Voiculescu si Antena 3: "Voiculescu facea spalare de bani din Cipru prin doi dintre jurnalistii sai. Maine va aduc dovezile", a declarat Basescu. Basescu lasa sa se inteleaga ca e vorba de Catalin Tolontan si Oreste Teodorescu, dar acuzatiile facute de fostul presedinte nu sunt unele noi.