Emil Constantinescu: Fara o condamnare argumentata a ideologiei comuniste, aceasta poate reaparea sub diverse forme - Hotnews Mobile
1 € 4,6474 1 USD 3,8065miercuri 25 apr 2018

Emil Constantinescu: Fara o condamnare argumentata a ideologiei comuniste, aceasta poate reaparea sub diverse forme

de I.B. Luni, 20 martie 2017, 21:49
- a A+
Imagine
Procesul comunismului este unul moral, "care nu s-a facut si nu sunt prea multe semne ca este dorit" si de aceea trebuie construit un proiect european si mondial prin care sa fie redata demnitatea victimelor si familiilor lor macar prin aflarea adevarului despre cei disparuti, a declarat luni fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu, la o dezbatere pe aceasta tema.

El a precizat ca fara o condamnare serioasa si argumentata a ideologiei comuniste, aceasta poate reaparea sub diverse forme."Fara o condamnare argumentata a ideologiei comuniste, ea poate reaparea, machiata putin, fie sub forme violente - ca in Grecia, sub haine moderne - ca in Cehia, sau se poate recicla oricand intr-un populism agresiv, care folosind slabiciunile democratiei sa conduca la alte tipuri de regimuri autoritare si represive. (...) Tacerea cu care sunt acoperite crimele comunismului timp de aproape trei decenii de la prabusirea lui este dezamagitoare si nu de putine ori rusinoasa. Iata de ce e nevoie sa construim cu un efort comun un proiect european si mondial prin care sa redam demnitatea victimelor si familiilor lor macar prin aflarea adevarului despre cei disparuti", a punctat Constantinescu, potrivit Agerpres.

835 de afisari


Constantinescu ,
Rahan5 [utilizator], Marţi, 21 martie 2017, 0:18
+6/6
dupa ce se inahaiteaza cu PSD (capul de pod al comunismuli in Romania), sa-si faca magaria aia de sinecura cu studii levantine, vrea sa ne avertizeze de reintoarcerea comunismului !
Ca in fabula cu lupul moralist !
Asta este ! Asa e pe la el in Israel / Levant e.t.c. de unde i-au venit o parte din neamuri !
dar
victor L [utilizator], Luni, 20 martie 2017, 22:42
+5/5
Raportul Final de condamnare a comunismului nu este argumentat?
Dece nu ati produs in timpul mandatului "o condamnare argumentata a ideologiei comuniste"?
inca 8 comentarii comenteaza