Daniel Constantin: Miza mea este onoarea / Nu pot sa fiu calcat in picioare doar pentru o functie - Hotnews Mobile
1 € 4,6288 1 USD 3,9524vineri 25 mai 2018

Daniel Constantin: Miza mea este onoarea / Nu pot sa fiu calcat in picioare doar pentru o functie

de R.M. Luni, 20 martie 2017, 21:06
- a A+
Copresedintele ALDE Daniel Constantin a declarat luni seara, la Digi 24, ca miza sa in disputa cu Tariceanu este "onoarea" si a acuzat un "santaj in forma continuata" din partea colegului sau de partid.Acesta a sustinut ca disputa a inceput dupa ce "foarte multi colegi din teritoriu" si-au exprimat nemultumirea fata de "modalitatea in care se iau deciziile" in partid.

In opinia sa, Tariceanu doreste sa detina "controlul total si in cel mai scurt timp".

In schimb, Daniel Constantin spune ca miza sa este "onoarea".

"E mai onorabil sa ies dintr-o colaborare in picioare dar sa stiu ca mi-am facut datoria de onoare pe care o am fata de oamenii care m-au insotit in bataliile politice", a spus el, inainte de adauga: "Nu pot sa fiu calcat in picioare doar pentru aceasta functie".

Daniel Constantin l-a acuzat pe Tariceanu ca incearca o "preluare abuziva" a puterii si ca "sistematic" a inlaturat "toti oamenii care au fost alaturi" de el la conducerea ALDE.

"Daca lucrurile vor fi remediate voi fi oricand dispus sa pun umarul pentru ca ALDE sa mearga mai departe", a temperat Constantin, adaugand: "Vrem sa ramanem la ALDE, nu plecam nicaieri".

El a sustinut ca nu doreste sa afecteze functionarea guvernului sau a coalitiei de guvernare: "Nu intentionez sa afectez coalitia de guvernare, i-am marturisit premierului ca sunt anumite disensiuni in interiorul ALDE care nu stiu unde pot duce, dar indiferent ce se va intampla, noi vom ramane consecventi pentru ca am inteles votul popular".
1426 de afisari


Ha ha
Ochii_pe_voi [utilizator], Luni, 20 martie 2017, 21:20
+3/5
Junele, sluga Securistului Voiculescu, se dă curățel - cine sa creadă? In AlDE sunt tot felul de traseiști, mafioti, impostori, carieristi etc. - un om onest nu poate face parte din această cloacă. Deci, Daniele, si tu esti o lepră și un complice la jaf.
Bravo mai Daniele !
Ochiana [utilizator], Luni, 20 martie 2017, 21:52
+2/2
Intr-adevar onoarea conteaza mai mult decat functia !
Ma bucur ca macar tu recunosti.
inca 4 comentarii comenteaza