Un barbat care a incercat sa jefuiasca, luni seara, un magazin de bijuterii din centrul municipiului Vaslui a fost prins de vanzatoare cu degetele in sertarul cu aur in momentul in care intinsese mana peste vitrina ca sa ia din obiectele expuse spre vanzare, scrie news.ro. Ulterior, barbatul, aflat in stare avansata de ebrietate, a fost ridicat de catre politisti din magazin intrucat nu a mai putut sa fuga.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, barbatul a fost prins in timp ce incerca sa fure obiecte din aur expuse la vanzare intr-un magazin din centrul municipiului resedinta.

Vasluianul de 45 de ani a fost observat de catre vanzatoare cand, intins peste vitrina din sticla, a incercat sa bage mana in sertarul cu bijuterii. In acel moment, femeia a inchis sertarul si i-a prins degetele barbatului.

Ulterior, vanzatoarea a anuntat firma de paza si Politia, care l-au gasit pe individ in incinta magazinului.

"Barbatul se afla intr-o stare vadita de ebrietate, acesta fiind, probabil, si motivul pentru care nu a mai putut sa fuga. Suspectul a fost condus la sediul Politiei Municipale Vaslui in vederea audierilor", a declarat, luni, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Alina Tonica.

In urma anchetei, politistii vor stabili si pentru ce infractiune va fi cercetat barbatul de 45 de ani.