Un vasluian beat care a incercat sa jefuiasca un magazin de bijuterii a fost arestat dupa ce vanzatoarea i-a prins degetele in sertarul cu aur - Hotnews Mobile
1 € 4,6303 1 USD 3,9308luni 21 mai 2018

Un vasluian beat care a incercat sa jefuiasca un magazin de bijuterii a fost arestat dupa ce vanzatoarea i-a prins degetele in sertarul cu aur

de R.M. Luni, 20 martie 2017, 20:56
- a A+
Un barbat care a incercat sa jefuiasca, luni seara, un magazin de bijuterii din centrul municipiului Vaslui a fost prins de vanzatoare cu degetele in sertarul cu aur in momentul in care intinsese mana peste vitrina ca sa ia din obiectele expuse spre vanzare, scrie news.ro. Ulterior, barbatul, aflat in stare avansata de ebrietate, a fost ridicat de catre politisti din magazin intrucat nu a mai putut sa fuga.Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, barbatul a fost prins in timp ce incerca sa fure obiecte din aur expuse la vanzare intr-un magazin din centrul municipiului resedinta.

Vasluianul de 45 de ani a fost observat de catre vanzatoare cand, intins peste vitrina din sticla, a incercat sa bage mana in sertarul cu bijuterii. In acel moment, femeia a inchis sertarul si i-a prins degetele barbatului.

Ulterior, vanzatoarea a anuntat firma de paza si Politia, care l-au gasit pe individ in incinta magazinului.

"Barbatul se afla intr-o stare vadita de ebrietate, acesta fiind, probabil, si motivul pentru care nu a mai putut sa fuga. Suspectul a fost condus la sediul Politiei Municipale Vaslui in vederea audierilor", a declarat, luni, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Alina Tonica.

In urma anchetei, politistii vor stabili si pentru ce infractiune va fi cercetat barbatul de 45 de ani.
2563 de afisari


Darwin
imi_pasa_de_romania [utilizator], Luni, 20 martie 2017, 21:19
+9/9
Cinste tie, frate! Ai prezis viitorul cand nimeni nu te credea. iata ca exista si involutie.
Si el, ca tot vasluianul
CezarN [utilizator], Luni, 20 martie 2017, 21:14
+8/10
Beat fiind, s-o fi dus si el sa ia un lant sa-si bata nevasta cand ajunge acasa, caci pe ala de la bicicleta l-a pierdut.. :))
inca 8 comentarii comenteaza