VIDEO O fosta refugiata afgana este noua imagine a Germaniei, in locul Claudiei Shiffer : Am fost discriminata la scoala si asta a fost foarte dureros - Hotnews Mobile
1 € 4,6225 1 USD 3,9099marţi 22 mai 2018

VIDEO O fosta refugiata afgana este noua imagine a Germaniei, in locul Claudiei Shiffer : Am fost discriminata la scoala si asta a fost foarte dureros

de Alina Ciobanu Luni, 20 martie 2017, 17:34
- a A+
Imagine
Zohre Esmaeli, fosta refugiata afgana, este noua imagine a campaniei "Germany - Land of Ideas", titlu preluat de la Claudia Schiffer, care a fost a fost imaginea campaniei de branding national timp de zece ani, scrie News.ro, citand Deutsche Welle.Campania "Germany - Land of Ideas" este o initiativa care beneficiaza de diferiti parteneri pentru a dezvolta proiecte si competitii spre a atrage atentia asupra tarii si poporului german. Top-modelul Claudia Schiffer a fost imaginea campaniei de branding national timp de zece ani, din 2006.

"Am plecat din Afganistan in Germania, impreuna cu familia mea, in 1999. Fuga noastra a durat sase saptamani", povesteste Zohre Esmaeli. Familia sa a scapat de regimul taliban, insa viata ei nu a fost una usoara in Germania.

"Am fost discriminata la scoala si asta a fost foarte dureros" , mai spune ea.

Zohre Esmaeli a fost recrutata, dupa terminarea scolii, de o agentie de modeling, insa alegerea de a prezenta pe podium i-a adus noi probleme.

"Familia mea nu a acceptat usor faptul ca mi-am ales un drum propriu. Mereu incep proiecte, precum aceasta campanie. Sincer, nu le mai cer voie acum" , afirma modelul.

Esmaeli, nascuta in 1985, la Kabul, a devenit cetatean german si se foloseste de popularitatea ei pentru a incuraja integrarea refugiatilor. Ca noua imagine a Germaniei, ea isi doreste sa intruchipeze o "societate deschisa".

7034 de afisari


Super
mitg [utilizator], Luni, 20 martie 2017, 18:15
+9/15
"Familia mea nu a acceptat usor faptul ca mi-am ales un drum propriu"

Pacat ca asta e o problema endemica in Europa de Vest unde acesti indivizi s-au enclavizat atat cultural, cat si literalmente. Atata timp cat acesti indivizi exista la nivel majoritar, eforturile doamnelor celor de mai sus vor fi incununate de esec.

Ia sa intre doamna asta in Marxloh (un cartier "no-go zone" din Germania) sa vedem cu cata "toleranta" va fi intampinata.
E rindul lor sa piarda razboiul fara lupta.
D-or [utilizator], Luni, 20 martie 2017, 17:47
+8/14
Ironica razbunare. Iar pe ei nu are cine sa-i salveze.
inca 10 comentarii comenteaza