Se dueleaza in tatuaje cu durul Alex Velea. Unul dintre cei mai tatuati solisti de la noi, Alex Velea (32 de ani), are un adversar pe masura. E vorba de rapperul Gotti, cel care a lansat de curand piesa "Din vina ta", impreuna cu Fabio Nita. Cei doi s-au cunoscut pe retelele de socializare si au inceput sa colaboreze muzical. Gotti (34 de ani) este pasionat de masinile sport, de muzica, dar si de tatuaje. "Mi-am facut mai multe in adolescenta, dar care s-au demodat si am decis sa le acopar cu unele noi. Astfel ca acum am unul mare pe piept, care reprezinta versurile "Victoria este a celor care cad dar se ridica". Un altul e pe umar, este o armura mare, care sa ma apere de probleme, iar langa mai am si o coroana", a spus Gotti, citat deClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Acuzatii dure la adresa celor doi baieti ai Ilenei Ciuculete. O admiratoare a Ilenei Ciuculete le-a adus acuzatii grave pe Facebook lui Mugurel si Cristi Sfetcu, fiii regretatei cantarete. Aceasta i-a acuzat pe cei doi ca nu au iubit-o niciodata pe Ileana Ciuculete si ca au venit la inmormantarea mamei lor "pentru faima, sa se dea in spectacol". "Singuri cu gura lor au spus ca doamna Ileana este o femeie usoara si o mama de doi lei, nu au iubit-o niciodata, au venit la inmormantare pentru faima, sa se dea in spectacol. Astia doi mereu au urat-o pe Ileana, nu au dreptul la nimic din ce a muncit Ileana, au terfelit-o si au blamat-o destul, pariez ca sunt la carciuma acum, se petrec, de cand asteptau ei momentul asta, sa moara Ileana, scrieCancan.

Andreea Balan, plina de vanatai pe picioare. Andreea Balan, plina de vanatai pe picioare. Interpreta a vorbit pentru prima data, pe blogul personal, despre vanataile de pe corpul ei, capatate din cauza acrobatiilor facut in timpul show-urilor. Andreea Balan a recunoscut ca este o fire ambitioasa. De altfel, show-urile vedetei sunt intotdeauna spectaculoase, insa, putini sunt cei care stiu cat munceste cantareata pentru ca totul sa iasa perfect, informeazaLibertatea.

Lidia Buble, poza din jacuzzi, cu fundul la vedere. Daca la inceputul carierei, Lidia Buble (23 de ani) promova un look diferit, de vreun an, aceasta s-a schimbat total. A slabit peste 12 kilograme si a adoptat cele mai recente tendinte in materie de machiaj, haine si par. Mai mult, solista a capatat curaj de cand are o relatie cu Razvan Simion (36 de ani), iar asta se vede cu ochiul liber. Tinutele sunt mai sexy, la fel si videoclipurile, iar pozele publicate pe retelele sociale, mai indraznete. S-a pozat si in costum de baie, iar cea mai recenta imagine o surprinde intr-un jacuzzi, iar conturul trupului ei se intrevede cu usurinta, potrivitClick.

Andreea Mantea, in mijlocul unei controverse. Andreea Mantea a publicat pe Instagram o poza cu ea si fiul ei intr-un fast-food, in fata unui platou in care se aflau un burger si cartofi prajiti. Imaginea a starnit o controversa pe Instagram. Cineva a "luat-o la rost" pe Andreea Mantea, dar raspunsul vedetei Kanal D nu a lasat loc de interpretari. "Copilasul tau sper ca nu a papat junkfood", i-a comentat cineva Andreei Mantea. "El a papat broccoli", a raspuns Andreea Mantea, citata deCancan.