"Spirit", cel mai nou album semnat Depeche Mode este disponibil incepand de astazi la nivel mondial. Lansarea albumului este urmata de un turneu de promovare ce va debuta pe 5 mai 2017 si se va incheia pe 23 iulie 2017 in Cluj-Napoca. Global Spirit Tour ii aduce pe Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher in fata a peste 1.5 milioane de fani din 32 de orase din 21 de tari europene. Pentru concertul din Romania, trei categorii de biletele sunt deja epuizate.

Spirit - Album Cover DMFoto: Emagic

"Spirit" este cel de-al 14-lea album de studio al trupei Depeche Mode si marcheaza prima colaborare cu producatorul James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco, care a mai lucrat cu artisti precum Florence and the Machine si Arctic Monkeys. Albumul a fost lansat atat in format standard, pe CD, cat si in editie de lux, ce include cinci remix-uri si un album cu fotografii realizate de Anton Corbijn.

Albumul a primit deja aprecierea criticilor de muzica, Q Magazine numindu-l "cel mai energic album Depeche Mode din ultimii ani". La inceputul lunii februarie a fost lansat single-ul "Where's The Revolution", pentru care trupa a realizat primul videoclip din ultimii 4 ani.

Biletele pentru concertul de pe 23 iulie din Cluj-Napoca pot fi achizitionate online, pe eventim.ro, si din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV. Mai sunt disponibile bilete in urmatoarele categorii de pret: 131 lei - Gazon, 153 lei - Peluza, 251 lei - Tribuna Inel II, categoriile Golden Circle, Tribuna VIP si Tribuna Inel I fiind epuizate.

Fanii mai au la dispozitie pachete Early Entry, ce asigura accesul cu prioritate in zona de concert. Pachetul Early Entry poate fi achizitionat la pretul de 199 de lei si este valabil doar impreuna cu un bilet Golden Circle sau Gazon. Un pachet include: acces cu 30 de minute inainte de ora oficiala de deschidere, check-in pe stadion cu un membru al echipei de organizare si un suvenir oficial. Comenzile pentru pachetele Early Entry se fac pe adresa gasca@emagic.ro.

Spirit

Tracklist (STANDARD):

Going Backwards

Where's the Revolution

The Worst Crime

Scum

You Move

Cover Me

Eternal

Poison Heart

So Much Love

Poorman

No More (This is the Last Time)

Fail

Spirit Tracklist (DELUXE):

DISC 1

Going Backwards

Where's the Revolution

The Worst Crime

Scum

You Move

Cover Me

Eternal

Poison Heart

So Much Love

Poorman

No More (This is the Last Time)

Fail

DISC 2

Jungle Spirit Mixes

Cover Me (Alt Out)

Scum (Frenetic Mix)

Poison Heart (Tripped Mix)

Fail (Cinematic Cut)

So Much Love (Machine Mix)