Shhaideh: La PNDL exista in acest an un cash de doar 2 miliarde de lei - Hotnews Mobile
1 € 4,6618 1 USD 4,0162luni 18 iun 2018

Shhaideh: La PNDL exista in acest an un cash de doar 2 miliarde de lei

de Catiusa Ivanov Vineri, 17 februarie 2017, 15:59
- a A+
Imagine
Pentru Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) au fost alocati in acest an doar 2 miliarde de lei, restul de pana la 30 de miliarde reprezentand credite de angajament, a declarat vineri, la Pitesti, vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, potrivit Agerpres."Cum am ajuns la suma de 30 de miliarde de lei? Anul trecut, la nivelul ministerului s-au depus solicitari pentru obiective de investitii (...) in valoare de 29,7 de miliarde de lei. In momentul in care fundamentam un buget, il fundamentam pe ceea ce a existat ca nivel de solicitare in anul anterior. Ordonanta 9, de asemenea, asigura multianualitatea proiectului de buget. (...) Aceste 30 de miliarde nu exista in cash, deci exista doar la nivel de credite de angajament, ca sa putem incheia contracte de finantare. Cash-ul in sine este doar la nivel de 2 miliarde in acest an pe PNDL. Deci asiguram contractele pe patru ani de zile, iar plata acestora este de patru ani de zile", a declarat Sevil Shhaideh, in cadrul unei conferinte de presa, potrivit sursei citate.

Vicepremierul a mai sustinut ca acuzatiile aduse in legatura cu PNDL sunt nefondate, fiind vorba de finantarea unor proiecte incluse in programul de guvernare.

Ministrului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a avut vineri, la Pitesti, o intalnire cu reprezentantii autoritatilor publice locale din judetul Arges.
3470 de afisari


Ce pricep eu..
Ochii_pe_voi [utilizator], Vineri, 17 februarie 2017, 16:10
+9/9
...este ca mafia va semna angajamente ferme de plata pentru clientela PSD, urmând ca prostimea (noi) sa le plateasca fie ca CIuma Rosie va mai fi sau nu la guvernare. Si asta, in modul cel mai netransparent cu putinta. Shhaideh are scoala, nu gluma! Scoala de pe cand era in gasca rosie dobrogeana Constantinescu/ Mazare despre ale caror șmenuri ea, desigur, nu stie nimic,
Tel-Drum sa o duca bine!
pedepsitorul [utilizator], Vineri, 17 februarie 2017, 16:07
+8/8
Sa stea Bombomnica cu actiunile nenominale in mana, si sa adune banii de la lucrarile publice, sifonate prin bugete de actualul coleg de grup infractional, fost sot Li-Viu.
inca 6 comentarii comenteaza