Sevil Shhaideh: Planul privind regionalizarea nu s-a oprit. E nevoie de revizuirea Constitutiei - Hotnews Mobile
1 € 4,6618 1 USD 4,0162luni 18 iun 2018

Sevil Shhaideh: Planul privind regionalizarea nu s-a oprit. E nevoie de revizuirea Constitutiei

de V.M. Vineri, 17 februarie 2017, 15:50
- a A+
Imagine
Vicepremierul Sevil Shhaideh a afirmat vineri, la Pitesti, ca planul privind regionalizarea Romaniei "nu s-a oprit", ca legislatia in aceasta privinta este pregatita, dar ca este nevoie de revizuirea Constitutiei pentru a fi pusa in dezbatere aceasta legislatie, transmite News.ro.Prezenta, vineri, la Pitesti, in judetul Arges, ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, a declarat, intr-o conferinta de presa, raspunzind unei intrebari, ca autoritatile nu au renuntat la proiectul privind regionalizarea, dar ca implementarea acestuia presupune revizurea Constitutiei.

"Planul pe care-l stiti legat de regionalizare nu s-a oprit, dar sa poata fi pus in implementare principala modificare se impune revizuirea Constitutiei. Deci legislatia este pregatita pentru partea de regionalizare. Pentru a putea dezbate mai departe legislatia trebuie sa avem un proiect de revizuire a Constitutiei", a spus vicepremierul.

Sevil Shhaideh s-a intalnit vineri, la Pitesti, cu primarii din judetul Arges, pentru a discuta despre problemele din administratia locala.
2636 de afisari


Romania lui Dragnea!
Cataleya [utilizator], Vineri, 17 februarie 2017, 16:03
+18/22
A ajuns acum si asta sa ceara revizuirea Constitutiei ca sa poata infractorii lui Dragnea si Tariceanu sa-si bata joc de Romania, sub umbrela unei noi Constitutii!
Rusinea rusinilor ca un intreg popor nu este in stare sa scape de aceste nulitati.
O tara condusa de doua lichele care isi executa pedeapsa penala in fruntea Camerei Deputatilor, respectiv Camera Senatului, nu are cum sa mai fie respectata, nicaieri in lume, nu doar in UE!
Lasa!
muvis [utilizator], Vineri, 17 februarie 2017, 16:03
+16/20
mai putem rabda 4 ani fara regiuni, cum am rabdat si pana acum.
Constitutia nu se poate revizui fara consultarea noastra, nu?
inca 13 comentarii comenteaza