Seful ANSVSA, Geronimo Raducu Branescu, l-a luat drept consilier pe fostul director, Cristian Duicu, cercetat penal - Hotnews Mobile
1 € 4,6225 1 USD 3,9099marţi 22 mai 2018

Seful ANSVSA, Geronimo Raducu Branescu, l-a luat drept consilier pe fostul director, Cristian Duicu, cercetat penal

de G.S. Vineri, 17 februarie 2017, 15:24
- a A+
Seful Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor il are consilier chiar pe fostul director general care este cercetat penal. Geronimo Raducu Branescu l-a ales sfatuitor pe Cristian Duicu, pentru cei 20 de ani de experienta profesionala pe care ii are, noteaza Digi24.ro .Dar Cristian Duicu este anchetat si chiar a fost arestat in octombrie 2014, pe cand era in fruntea ANSVSA, Cristian Duicu a fost arestat de procurori pentru ca ar fi instigat mai multi directori sa falsifice documente pentru diagnosticarea cu boala vacii nebune a mai multor animale.

Cristian Duicu a fost numit consilier al directorului general al ANSVSA pe 12 ianuarie, printr-un ordin semnat de presedintele institutiei.  

"La momentul incadrarii la cabinetul demnitarului, domnul Duicu Cristian Ioan nu era inscris in cazierul judiciar, beneficiind astfel de prezumtia de nevinovatie. Domnul Duicu Cristian Ioan nu a fost trimis in judecata pentru fapte care pun in pericol siguranta nationala, ci pentru infractiunea de abuz in serviciu. El a revenit in cadrul institutiei noastre, dupa perioada de arest, prin hotararea instantei, a precizat presedintele ANSVSA, Geronimo Raducu Branescu, potrivit sursei citate.

Acest scandal vine dupa ce pe 8 februarie, premierul a numit-o vicepresedinte la ANSVSA pe Ionica Sfetcu, trimisa in judecata de DNA  in 2015 pentru 19 fapte de luare de mita. Sorin Grindeanu a revocat-o din functie dupa doar o zi.
1911 afisari


Bine ca nu l-a luat pe Winetou
Bogdan_100 [utilizator], Vineri, 17 februarie 2017, 16:04
+2/2
Desi cred ca Winetou sau Marele sef pana de corb ar fi fost ceva mai competenti decat un infractor falsificator
ATI CITIT CE AVERE ARE...
schroedinger [utilizator], Vineri, 17 februarie 2017, 19:35
+1/1
Columbofilul de Fetesti?!
Alo, ANAF-ura ce face? De unde are Geronimo 8 terenuri, casa in Fetesti, apartament la Constanta, colectie de tablouri de 50k euro, etc.?
Pai eu ca privat ar trebui sa ma sinucid! Eu nu o sa reusesc niciodata sa-mi permit sa investesc 50k in tablouri!!!
comenteaza