Mama candidatului Partidului Actiune si Solidaritate (PAS) la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, se teme pentru viata fiicei sale, relateaza Agerpres.

Emilia Sandu, care locuieste in localitatea Risipeni din raionul Falesti, a declarat, vineri dupa-amiaza, dupa o intalnire electorala la care a participat si fiica sa, ca luptele politice i-au creat foarte multi dusmani Maiei Sandu.

"Ati vazut pe fata mea ca ochii imi lacrimau. Am frica pentru viata ei. Dumnezeu sa o pazeasca de rele! (...) Cum sa nu imi fie frica daca atata rau imprejur este", a afirmat Emilia Sandu.

Mama candidatului PAS la sefia Republicii Moldova sustine ca, in ciuda temerii pe care o are, are incredere in copilul sau si in decizia acesteia de a participa la alegerile de duminica.

"Am incredere si ii respect decizia", a subliniat Emilia Sandu, care a recunoscut ca nu a fost consultata in momentul luarii deciziei Maiei de a candida.

Maia Sandu si-a incheiat campania electorala pentru primele alegeri prezidentiale din Republica Moldova, care vor avea loc duminica, printr-o actiune electorala desfasurata in localitatea natala.

"Oamenii de aici ma cunosc mai bine, au incredere in mine si asta ma ajuta acum, pe ultima suta de metri", a argumentat Maia Sandu decizia de finaliza competitia electorala in satul natal.