Un clip urmarit de milioane de oameni, in care un barbat este salvat miraculos din fata unui tren, este de fapt un fals. O inregistrare cu un muncitor al cailor ferate din Marea Britanie care salveaza din fata trenului un barbat beat s-a dovedit a fi falsa.Imaginile care s-au viralizat si au strans milioane de vizualizari in ultimele ore arata cum un barbat incearca sa traverseze o cale ferata cu o bicicleta. Este beat si cade direct pe sine. In timp ce isi ridica lucrurile, un tren se apropie. Un muncitor care lucra in apropiere, il vede si sare in fata trenului impingandu-l de pe sine, mai ceva ca intr-o scena de film, relateaza Stirile ProTV.

Iata bebelusul care s-a nascut de doua ori! Cum a fost posibil. Margaret Boemer a mers la un control de rutina, cand sarcina ii ajunsese la 16 saptamani. Se astepta sa primeasca vesti bune de la medic, dar nu a fost asa, ci din contra. De indata ce a inceput examinarea, femeia aflata la a treia sarcina a fost informata ca exista cateva probleme grave cu fatul. Doctorul a descoperit ca beblusul nenascut avea o tumora in zona coccisului, cel mai comun tip de tumora ce se poate vedea la un fat. Chiar si asa, aceasta afectiune este destul de rara. Se intampla mai ales la fete si apare la una din 35.000 de nasteri. Aceasta nu a fost prima veste proasta pentru mamica. Initial era gravida cu gemeni, dar a pierdut unul dintre copii in primul trimestru de sarcina, anunta Click.

Un anumit tip de maimute confectioneaza ciocane din piatra precum primii oameni. Expertii au descoperit ca maimutele braziliene capucin modeleaza pietrele sub forma ciocanelor pe care le utilizeaza oamenii de multi ani. Cercetatorii brazilieni au studiat comportamentul maimutelor capucin (Sapajus libidinosus) si au observat ca in afara de o dieta variata, maimutele isi petrec mult timp pentru a obtine un anumit tip de mancare, caju. Pentru a indeparta coaja groasa, maimuta capucin si-a fabricat propriile unelte pe care le utilizeaza de aproximativ 700 de ani. De asemenea, expertii au observat ca maimutele, precum oamenii preistorici, lovesc doua pietre intre ele pentru a le ascuti, rezultatul este asemanator cu unelte pentru taiat ale primilor oameni, relateaza Descopera.ro.

Si-a deschis o scoala de gatit cu sperma. Interzis mofturosilor la mancare! Bucatarul britanic de origine indiana Nelson Sivalingam si-a deschis joi, 20 octombrie, prima scoala de gatit pe baza de sperma din Regatul Unit. Soc! In doar 24 de ore s-au inscris 30 de cursanti. Credeati ca le-ati vazut pe toate? Stati putin sa vedeti cum suna reclama la ultimul curs de gatit din Regatul Unit: ¬Cursul de gatit ᅡAdu-ti propria spermaᅡ este dedicat atat barbatilor cat si femeilor care au acasa un mascul. Ideea de baza este ca nici un fel de mancare nu va fi realizat fara a picura in el macar un strop de... sperma¬, a declarat Alix Fox, sexolog de meserie si asociata bucatarului Sivalingam. ¬Unii oameni cred ca ideea este greu de rumegat si stramba din nas. Adevarul este ca atat timp cat punem oua in compozitia aluatului, de ce nu am pune si propriile secretii organice?¬, a declarat Nelson Sivalingam, scrie Click.

Un britanic s-a intors acasa mai repede si a gasit-o pe sotia sa cu un alt barbat. Reactia surprinzatoare a amantului. Un barbat englez, in varsta de aproape 50 de ani, a fost filmat cu telefonul mobil cand a iesit dintr-o locuinta fiind imbracat doar cu o pereche de pantaloni scurti si ciorapi. Un barbat care era imbracat doar cu o pereche de pantaloni scurti s ciorapi a fost filmat de o tanara cu telefonul mobil, in Dudley, Anglia, cum a iesit din locuinta unei persoane. Cand barbatul a fost intrebat de ce umbla aproape dezbracat pe strada, el le-a spus celor care l-au filmat ca ¬sotul femeii s-a intors acasa¬, scrie Stirile Pro TV.