Curtea scolii nr. 88 - Mihai Viteazul - din sectorul 3 a fost inundata miercuri, in urma ploilor abundente, desi Primaria sectorului 3 a modernizat recent zona si s-au alocat pentru proiect circa 1,3 milioane lei. Zeci de imagini cu curtea scolii inundata au post postate pe Facebook, pe grupul Cetatean sector 3, alaturi de comentarii acide ale utilizatorilor, nemultumiti ca spatiul s-a inundat desi s-au dat atatia bani pentru lucrarile de modernizare.

HotNews.roFoto: Hotnews

Primarul Robert Negoita a postat pe pagina de Facebook ca de vina pentru aceasta situatie este canalizarea stradala, care s-a infundat.

"S-a intervenit, in aceasta dimineata, in curtea Scolii 88 pentru evacuarea apei stranse in urma ploilor abundente din noaptea trecuta. Problema a fost cauzata de blocarea sistemului stradal de canalizare, care nu a facut fata cantitatilor importante de precipitatii cazute si din cauza caruia apa a refulat in curtea scolii. Noi am reusit sa golim apa din curte si am facut, la randul nostru, sesizare catre cei de la Apa Nova, pentru a remedia problema in perimetrul exterior unitatii de invatamant. Altfel, riscam ca aceasta situatie sa se repete", a postat miercuri, pe Facebook, primarul Robert Negoita.

Liviu Malureanu, consilier USB sector 3, spune insa ca este o problema cu lucrarile si in sedinta Consiliului local, cand s-au alocat banii pentru proiect, grupul USB a sesizat problema costurilor ridicate.

"Consilierii USB au ridicat problema costurilor foarte mari si care e justificarea lor, insa nu am primit nici un fel de explicatie si acum vedem rezultatul unei investitii de 300.000 euro, care la prima ploaie mai serioasa a transformat curtea scolii intr-un lac. In continuare, primaria face investitii foarte mari insa fara sa explice cetatenilor ce lucrari se fac si care sunt costurile unitare", a declarat pentru HotNews.ro, Liviu Malureanu, consilier general USB. ​

Sursa foto: Facebook