Violoncelistul Adrian Naidin ar fi fost anuntat de catre ofiterii antidrog ca este o actiune a politiei inainte ca acesta sa sara miercuri de la etajul unu al imobilului in care locuia, a precizat, vineri, unul dintre ofiterii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Bucuresti in cadrul unei conferinte de presa, potrivit Agerpres.

Violoncelistul Adrian NaidinFoto: Captura YouTube

Ofiterul, a carui identitate a fost protejata, a spus ca, odata ajunsi la imobilul "unde locuia unul dintre capii retelei de traficanti de droguri", oamenii legii au somat in mod repetat inainte sa forteze cele doua usi de acces.

In momentul patrunderii, doua persoane au incercat sa se sustraga, una fiind suspectul principal, care a fost imobilizat in zona garajului.

"O alta persoana necunoscuta noua pana la acel moment a aparut la una dintre ferestrele de la etajul unu. Atunci a fost vazut de catre un politist antidrog. I s-a spus ca nu avem treaba cu dansul si sa inceteze orice fel de activitate, iar el s-a dus pe alta parte a cladirii si a sarit de la etaj provocandu-si multiple rani (...). In momentul in care a sarit de la etajul unu, niciun politist sau jandarm nu a accesat etajul unu al cladirii", a declarat ofiterul BCCO, care spune ca dialogul muzicianului cu politistul antidrog a fost "explicit" si ca toti politistii si jandarmii erau imbracati distinct.

Usa camerei in care locuia muzicianul a fost deschisa ulterior de catre proprietarul imobilului. In spatiul in care locuia Adrian Naidin nu au fost gasite, potrivit politistilor, droguri sau alte substante suspecte.

Naidin spune insa ca "domnii politisti au spart usa si au intrat peste mine”.

"Cand si-au dat seama ca au comis o mare eroare si ca ce era mai rau se intamplase deja, domnii politisti au disparut de la fata locului, nelasand macar un om sa pazeasca usa pe care o facusera praf”, se spune intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a violoncelistului.

Violoncelistul Adrian Naidin a fost dus, miercuri, la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce a cazut de la etajul unu al vilei in care locuieste, in timpul unor perchezitii privind o cultura indoor de canabis.