Cand e nevoie de antibiotice in sinuzita. Durerile de cap si simptomele de alergie e posibil sa aiba drept cauza sinuzita, iar daca persista, este nevoie de tratament prelungit, in unele cazuri chiar si cu antibiotice. Sinuzita se manifesta prin dureri faciale si de cap cauzate de inflamarea mucoasei care captuseste sinusurile, cavitati anexate canalelor nazale. La aceste semne se adauga scurgerile nazale (apoase la inceput, apoi mai inchise la culoare), febra, ametelile. Daca nu reusesti sa scapi de aceste neplaceri cu ajutorul remediilor naturiste, nici dupa o saptamana, consulta un medic orelist, informeazaClick.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Greseli pe care le faci cand consumi struguri. Uite cum te poti imbolnavi. l dintre cele mai importante motive pentru care adoram toamna? Este sezonul livezilor imbelsugate, cu fructe parfumate si gustoase! Dintre sortimentele noastre preferate, strugurii se numara printre cele mai intelepte alegeri alimentare pe care le putem face. Plini de antioxidanti si vitamine (cu precadere C si K), strugurii sunt renumiti in ultima perioada si gratie continutului ridicat de resveratrol, despre care se crede ca ne-ar putea prelungi viata cu mult peste speranta actuala. De asemenea, consumul constant al acestor fructe ne poate feri de cancer, de afectiuni cardiovasculare si de Alzheimer, potrivitDiva Hair.

De ce sa nu porti niciodata sutien in timpul somnului. Exista multe femei care nu renunta la sutien nici chiar in timpul somnului. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, afla ca sanatatea ta va fi afectata mai devreme sau mai tarziu. Citeste in continuare de ce nu ar trebui sa porti niciodata sutien in timpul somnului. Afecteaza fiziologia sanului: In primul rand, purtarea unui sutien la culcare poate afecta sistemul sanguin si drenajul limfatic. Cel din urma are rolul de a elimina toxinele din zona sanilor, iar daca acest drenaj este afectat, toxinele din ficat sau rinichi vor ramane in corp, scrieUnica.

Greseala in cuplu - cand devii "mama" iubitului tau. Iti critici mereu partenerul de viata? O astfel de greseala in cuplu este urmata si de altele. Iata ce inseamna sa devii "mama" iubitului tau. Ne plangem ca partenerii nostri de cuplu nu sunt suficient de maturi, ca sunt ca niste copii pe care trebuie sa ii crestem, si ca noi trebuie sa facem totul in casa. Ce nu stim insa este ca si noi avem partea noastra de responsabilitate pentru aceasta situatie: suntem mai mult "mame" decat partenere de cuplu. Daca avem o grija excesiva fata de iubitul nostru, ii gatim, ii pregatim hainele, ii facem multe servicii, ne ocupam si de copii, in conditiile in care avem si un serviciu, atunci suntem femei "mame" pentru partenerul nostru de cuplu, relateazaPsychologies.

Hrana sanatoasa pentru acuitatea vizuala. Este un lucru dovedit stiintific ca hrana este un factor esential care imbunatateste acuitatea vizuala. Doua portii pe saptamana de peste gras (somon sau ton, bogati in Omega 3), protejeaza ochii de factorii externi si micsoreaza riscul aparitiei degenerarii maculare, spun specialistii. Oamenii de stiinta au ajuns la aceasta concluzie monitorizand obiceiurile alimentare a 3000 de persoane pe parcursul a opt ani. Studiul care prezinta concluziile specialistilor privind rolul protector al consumului de somon sau de ton asupra vederii a fost publicat in Jurnalul Britanic de Oftalmologie. Mai mult, daca dieta cu peste gras este completata de un regim sarac in hidrocarburi, exista sansa ca riscul bolilor la nivelul ochilor sa scada cu 50%, noteazaClick.