Un barbat a fost retinut joi de politistii din Arad, el fiind suspect in cazul jafului armat ce a avut loc la pranz, la o agentie a Bancii Comerciale Romane (BCR) din municipiu, a declarat comisarul sef Nicolae Batran, adjunctul sefului Inspectoratului de Politie Judetean Arad, citat de Agerpres. "Politia a retinut un suspect, la cateva ore de la producerea evenimentului. Cercetarile continua", a precizat reprezentantul Politiei Arad.

El a precizat ca suspectul va fi supus unui test poligraf.

De asemenea, politistii verifica inregistrarile camerelor de supraveghere din zona si din incinta agentiei bancare.

Comisarul sef Nicolae Batran a mai anuntat ca intregul prejudiciu cauzat unitatii bancare, in suma de 86.000 de lei, a fost recuperat. Banii se aflau in rucsacul pe care atacatorul l-a abandonat la scurt timp dupa jaf, pe o strada din apropierea agentiei bancare. In rucsac, politistii au mai descoperit un flacon de 2 litri plin cu benzina, un pistol de plastic, cagula, manusile si haine ale agresorului.

Un jaf s-a produs joi, la o agentie a Bancii Comerciale Romane (BCR), situata pe Aleea Borsec din cartierul Micalaca al Aradului, autorul jafului fiind, potrivit martorilor, un barbat care avea in mana un pistol, iar pe cap purta o cagula neagra, inscriptionata cu un craniu.