​Ancheta aprofundata a UE legata de tratamentul fiscal acordat de Luxemburg grupului francez GDF Suez (Engie) - Hotnews Mobile
1 € 4,6669 1 USD 4,0761luni 22 oct 2018

​Ancheta aprofundata a UE legata de tratamentul fiscal acordat de Luxemburg grupului francez GDF Suez (Engie)

de R.M. Luni, 19 septembrie 2016, 13:01
- a A+
Comisia Europeana a anuntat luni deschiderea unei "anchete aprofundate" asupra "tratamentului fiscal" acordat de Luxemburg grupului energetic francez GDF Suez, devenit intre timp Engie, scrie AFP."Comisia se teme ca mai multe decizii fiscale anticipate emise de Luxemburg ar putea sa fi oferit GDF Suez un avantaj nejustificat in raport cu alte societati, incalcand regulile UE legate de ajutoarele de stat", potrivit unui comunicat al executivului european.
959 de afisari


:)
razeshu [utilizator], Luni, 19 septembrie 2016, 14:12
+3/3
E demn de mentionat si ca Luxembourg-ul - statul UE cu cel mai mare venit per capita - este si beneficiar net al fondurilor UE.
Si noi suntem dar numai pe hartie ca nu reusim sa cheltuim banii alocati.
Practic micul Ducat e o locatie perfecta de sifonat si albit bani. Nu e doar Engie. Mai sunt jucatori mari in zona - Amazon, McDonalds,.. care mimeaza ca platesc taxe acolo.
A avut dreptate presedintele Austriei - un vanzator de carnati la toneta plateste probabil taxe mai mari.
Si nu ar fi atat de trist daca astia care au facut aranjamentele nu ar fi aceeasi care ne si conduc( aranjamentul cu Amazon a fost negociat cand Junker era prim ministru in Luxembourg).
Intelegeti deci frustrarea lui Ponta & Co ? Ei vor sa faca si aici ce fac aia mari la ei acasa. Si cand colo ce sa vezi, surpriza totala, nu se poate frate. Dau in tine cu MCV uri si alte nazbatii de ei inventate si iti vand sloganuri cu "fara coruptie", transparenta,.. .
Ar fi comic daca nu ar fi tragic.
Deci cum facem, domnule luxemburghez?
Ursuletul de Plus [utilizator], Luni, 19 septembrie 2016, 13:28
+2/2
Dam afara Ungaria pentru ca opreste imigranti sau Luxemburg pentru tratamente fiscale preferentiale?
inca 3 comentarii comenteaza