​Versiunea "Jet Black" a noului iPhone 7 arata foarte biine, dar se zgarie usor daca intra in contact cu obiecte uzuale. Un test arata ca monezile si cheile pot zgaria rau dispozitivul pentru care cererea a fost semnificativa. Apple a avertizat ca iPhone-ul negru "Jet Black" se zgarie usor si recomamda folosirea uneii folii sau a unei carcase.

iPhone 7 Jet Black test de zgariereFoto: Captura YouTube

JerryRigEverything, unul dintre cei mai populari creatori de continut pe YouTube, a facut un test prin care a vrut sa vada la ce lucruri este rezistent iPhone 7 Jet Black.

Incepe cu o scobitoare care nu prea lasa urme pe spatele telefonului, insa o moneda si o cheie lasa urme cat se poate de clare. Testul se transofma in "tortura" cand iPhone-ul este "mangaiat" cu un cui si apoi cu o lama care produc zgarieturi adanci.

Testul este dus cam departe fiindca niciun om care a dat peste 1.000 de dolari pe un astfel de telefon nu l-ar face praf intentionat. Insa totul a pornit de la recomandarile Apple care-si sfatuieste userii sa puna o carcasa, lucru de neconceput pentru multi dintre fanii iPhone.

JerryRigEverything este pe YouTube de patru ani, are 400.000 de "abonati" la canalul de YouTube si a strans peste 70 milioane de vizualizari.