VIDEO Cat de usor se zgarie iPhone 7 in versiunea "Jet Black" - Hotnews Mobile
1 € 4,6605 1 USD 0,7646joi 13 dec 2018

VIDEO Cat de usor se zgarie iPhone 7 in versiunea "Jet Black"

de Vlad Barza Luni, 19 septembrie 2016, 11:01
- a A+
Imagine
​Versiunea "Jet Black" a noului iPhone 7 arata foarte biine, dar se zgarie usor daca intra in contact cu obiecte uzuale. Un test arata ca monezile si cheile pot zgaria rau dispozitivul pentru care cererea a fost semnificativa. Apple a avertizat ca iPhone-ul negru "Jet Black" se zgarie usor si recomamda folosirea uneii folii sau a unei carcase.JerryRigEverything , unul dintre cei mai populari creatori de continut pe YouTube, a facut un test prin care a vrut sa vada la ce lucruri este rezistent iPhone 7 Jet Black.

Incepe cu o scobitoare care nu prea lasa urme pe spatele telefonului, insa o moneda si o cheie lasa urme cat se poate de clare. Testul se transofma in "tortura" cand iPhone-ul este "mangaiat" cu un cui si apoi cu o lama care produc zgarieturi adanci.

Testul este dus cam departe fiindca niciun om care a dat peste 1.000 de dolari pe un astfel de telefon nu l-ar face praf intentionat. Insa totul a pornit de la recomandarile Apple care-si sfatuieste userii sa puna o carcasa, lucru de neconceput pentru multi dintre fanii iPhone.

JerryRigEverything este pe YouTube de patru ani, are 400.000 de "abonati" la canalul de YouTube si a strans peste 70 milioane de vizualizari.

5032 de afisari


iScratch
iPig Pro [utilizator], Luni, 19 septembrie 2016, 12:46
+4/6
Nu pun carcase si totusi nu am zgariat telefonul pt ca am descoperit ca pot pune cheile in celalalt buzunar.

De asemenea nu stau cu fundul pe telefon pt ca costa destul dar si mai presus pt ca respect tehnologia. Ceea ce ocupa azi un buzunar acum 15 ani ocupa un birou si la performante mult mai slabe. Pt mine tehnologia e un miracol (desi o inteleg) si de aceea o respect. In fond, nici pe copilul de 3 luni nu stai cu fundul si nici nu il pui in aceeasi sacosa cu cuiele. Pt ca il iubesti, pt ca il respecti.
cu surubul pentru ziduri si cu caterul mare
bancher [utilizator], Luni, 19 septembrie 2016, 12:45
+1/3
zgarii orice suprafara, inclusiv vopseaua masinii sau un geam de Rolex.
comenteaza