Una dintre persoanele ranite sambata dimineata in explozia care a avut loc in sectorul 4 al Capitalei va fi transferata cu un avion SMURD din cadrul Ministerului Afacerilor Interne la Sofia, in Bulgaria, informeaza Agerpres.

Iotrivit unei informari transmise de Ministerul Sanatatii, este vorba despre un barbat de 75 de ani, cu arsuri de gradul II - III pe 60% din suprafata corpului.

"Acesta a fost stabilizat la Spitalul Universitar, sedat si intubat pentru transport. Barbatul va fi transferat cu un avion SMURD din cadrul Ministerului Afacerilor Interne la Sofia, in Bulgaria", precizeaza sursa citata.

In explozie a fost ranit si un barbat de 49 de ani. Acesta are arsuri de gradul IIa, IIb si, partial, IIc pe 68% din suprafata corpului.

Conform informarii MS, acesta a suferit leziuni ale cailor respiratorii si este intubat in prezent. Barbatul a fost internat la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Sambata dimineata, o butelie a explodat intr-un apartament situat pe strada Persani din sectorul 4 al Capitalei, doi oameni suferind arsuri. Explozia nu a fost urmata de un incendiu.