O tanara in varsta de 35 de ani din Botosani, care si-a pierdut viata in urma cutremurului devastator produs miercuri dimineata in Italia, va fi repatriata luni, a declarat, pentru Agerpres, tatal tinerei. El a precizat sambata ca sicriul cu trupul neinsufletit al acesteia va fi adus in tara cu o masina mortuara. Odata cu aceasta vor fi repatriate alte trei persoane din Neamt, decedate in aceleasi conditii.

Tanara va fi inmormantata in cimitirul din satul Avrameni din judetul Botosani: ''Am auzit la televizor ce s-a intamplat. Baiatul meu care este tot in Italia s-a dus sa o caute, pentru ca stia unde sta. Cand a gasit prima data patul, a crezut ca e in viata. S-a dus sa o caute, dar a gasit-o abia a doua zi strivita. Ea statea la etajul unu si a gasit-o la subsol'', a povestit tatal femeii.

Potrivit celui mai recent bilant prezentat sambata de Ministerul roman al Afacerilor Externe, 10 romani si-au pierdut viata in cutremurul din centrul Italiei, iar 16 cetateni romani sunt dati disparuti.