Au cheltuit o avere ca sa arate ca Barbie si Ken, dar asta le-a distrus viata amoroasa. Cum arata cei doi.O femeie si un barbat au cheltuit o avere pentru a arata ca versiunile reale ale lui papusilor Ken si Barbie. Iar pentru asta, au apelat la sute de interventii chirurgicale. Pixee Fox si Justin Jedlica, porecliti "versiunile reale ale lui Ken si Barbie", sustin ca visul lor le-a distrus viata amoroasa. Justin, in varsta de 35 de ani, are 340 de operatii estetice, la nas, ochi, fata, umeri si chiar si-a facut implanturi in posterior. Pixee, in varsta de 27 de ani, a fost mai rezervata si a optat pentru 17 operatii, inclusiv implanturi mamare sau operatie de marire a buzelor. Insa, cei doi spun ca asta le-a distrus viata. Justin a divortat de sotul lui de 3 ani, iar Pixee spune ca nu va lasa o relatie sa stea in calea visului ei si a obsesiei pentru chirurgie plastica, scrie Mirror. Impreuna, cei doi au cheltui aproape 400.000 de lire sterline pe operatii si amandoi sunt deicis sa continue. "Pentru momente, amandoi am renuntat la a cauta dragostea, relateazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Scandal intr-o scoala din Bucuresti. "Profesorul gunoier" terorizeaza elevii.Relu Marasteanu, profesor de desen la Scoala nr 66, din Bucuresti, a fost surprins intr-o ipostaza absolut socanta pe strazile din Pantelimon, culegand, dezbracat, gunoaie. Aceasta nu este singura problema. El este acuzat ca a terorizat generatii de elevi, fiind aceptat sa ramana la catedra doar daca "isi ia pastilele". La mai putin de o luna pana la inceperea scolii, un grup de parinti din Bucuresti s-a decis sa vorbeasca despre abuzurile pe care un profesor catalogat ca fiind cu probleme de sanatate le face asupra elevilor de la o scoala din Pantelimon. Cazul nu a intrat inca in atentia Inspectoratului Scolar, pentru ca toate plangerile facute de parinti au ramas blocate in sertarele directiunii, anuntaLibertatea.

A vrut sa-si faca un sandwich, dar a gresit ingredientele! Ce a mancat barbatul de fapt.Cand foamea e mare, nu mai tii cont de nimic! Este si cazul lui Josh Barraclough, un tanar de 23 de ani, bucatar de profesie, care n-a stiut sa faca diferenta intre o cutie cu pateu si mancarea pentru caini. Dupa o zi obositoare la munca, barbatului i s-a facut foame si a dat fuga la frigider imediat cum a ajuns acasa. Din neatentie, a intins pe painea prajita o umplutura ciudata, asemanatoare cu pateul, scrie Daily Mail. La o zi dupa ce a mancat produsul respectiv, iubita lui, Abigail, l-a rugat sa ii dea cainelui ceva de mancare, moment in care a realizat de greseala pe care o facuse. Acesta mancase de fapt mancarea catelului de doar 13 saptamani. 'Nici nu-mi place pateul foarte mult, deobicei mananc sunca sau branza, dar venisem de la munca si trebuia sa mananc ceva'', a explicat Josh, convins ca mancarea pentru caini avea un gust intens de ceapa", informeazaClick.

"Pleaca de aici! Sperii copiii!" Motivul pentru care o tanara din Marea Britanie a fost gonita de la o piscina publica.O femeie care sufera de o boala inflamatorie cronica a intestinului a fost umilita la o piscina publica din Marea Britanie. In varsta de 23 de ani, Jade Hughes a suferit o interventie de colostomie, astfel incat acum este nevoita sa poarte pungi de evacuare, atasate de abdomen. Pentru ca a "indraznit" sa apara in costum de baie la piscina, cu punga de evacuare la vedere, mai multe persoane i-au cerut sa plece. "Pleaca de aici! Sperii copiii" a fost unul dintre mesajele cu care a fost intampinata Jade. Tanara a refuzat sa plece initial, dar pentru ca nu mai suporta privirile celor prezenti a decis sa abandoneze piscina in cele din urma, relateaza The Sun, citat deStirile ProTv.

Traficantii n-au limite cand ascund drogurile in cele mai ciudate locuri, care ii uimesc pe politisti.In tentativa de a-si raspandi otravurile care distrug vieti in toata lumea, traficantii de droguri gasesc unele dintre cele mai ciudate locuri in care sa-si ascunda "marfa". Din pacate pentru ei, politistii specializati pe combaterea traficului de droguri au invatat sa se astepte la cele mai inedite ascunzatori, asa ca de multe ori reusesc sa-i prinda pe cei care se ocupa cu asta. In imaginile din galerie se poate vedea ca drogurile au fopst ascunse in avocado, in conserve capsate sau chiar in cutii de bere. Alte ascunzatori ciudate pot fi descoperite in urmatoarele imagini, potrivitEVZ.