O scriitoare irlandeza asteapta de trei luni returnarea unui laptop uitat intr-un avion, existand informatii ca aparatul ar fi ajuns in Romania, compania aeriana low-cost explicand public joi ca nu are cunostinta despre acest caz si nu este responsabila de bagajele de mana, relateaza Mediafax.

Scriitoarea irlandeza Susan E. Connolly a pierdut un laptop intr-un avion cu care a calatorit de la Dublin la Londra pe 25 aprilie. Cat a stat pe culoarul avionului, aparatul a fost pus temporar intr-un spatiu de bagaje situat deasupra scaunelor. Cand a ajuns pe scaun, ea a uitat de laptop, de care si-a amintit dupa coborarea din avion.

Scriitoarea de 31 de ani a reclamat disparitia laptopului pe Aeroportul Stansted din Londra, dar a aflat ca aparatul ar fi ajuns in Romania, intrucat avionul a zburat la Bucuresti dupa cursa efectuata intre Irlanda si Marea Britanie: "Mi-am schimbat parolele si m-am interesat din nou de laptop a doua zi. Apoi am primit un email din Romania prin care eram anuntata ca au laptopul, dat fiind ca avionul cu care eu am mers de la Dublin la Londra zburase apoi in Romania".

Desi au trecut trei luni, Susan Connely nu si-a primit inca laptopul. Aeroportul din Otopeni i-a transmis ca Ryanair nu ar permite returnarea aparatului.

Ryanair a transmis joi ca nu are nicio responsabilitate pentru bagajele de mana pierdute. "Ryanair nu asuma nicio responsabilitate pentru bagajele de mana ale clientilor, intrucat este responsabilitatea fiecaruia sa se asigure ca au asupra lor obiectele personale in momentul coborarii din avion sau iesirii din aeroport. Biroul pentru obiecte pierdute al aeroportului respectiv poate oferi asistenta pentru gasirea obiectelor pierdute", a transmis compania, potrivit site-ului Breakingnews.ie.

"Singura optiune pe care o am este fie sa merg singura, fie sa imi fac un prieten la Bucuresti caruia ii pot oferi procura pentru a-mi ridica laptopul, ceea ce mi se pare ridicol", a reactionat Susan E. Connolly.