O fotografie din cele patru publicate de Kate si William cu ocazia celei de-a treia aniversari a fiului lor, printul George, la 22 iulie, a declansat o polemica, relateaza 7sur7.be, citat de Agerpres.

Imaginea controversataFoto: Captura Youtube.com

In imagine, George poate fi vazut oferindu-si inghetata cockerului sau, Lupo, intr-un gest spontan si plin de tandrete al unui copil fata de prietenul sau patruped. Inocenta fotografie a declansat insa nemultumirea Societatii regale pentru prevenirea cruzimii fata de animale (RSCPA).

"Este adorabil sa vedem cum printul George incearca sa isi racoreasca prietenul, cainele, pe un timp atat de calduros, insa sfatuim oamenii sa fie prudenti cand dau cainilor lor alimente destinate consumului uman, cum ar fi ciocolata, care poate fi foarte toxica, sau produse lactate (ca inghetata printului George - n.r.), greu de digerat", arata asociatia.

Internautii nu au lasat neobservat comunicatul, mentionand ca Lupo nu linge inghetata in fotografie si aratand ca, in materie de "cruzime fata de animale", ar fi multe alte lucruri de semnalat.