Un agent de la o firma privata de paza din Pitesti, aflat in timpul liber, la un bazin public din cartierul Trivale, a fost impuscat, vineri, in zona spatelui cu un pistol cu bile, informeaza Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, un grup de tineri aflati la bazinul public din cartierul pitestean Trivale l-a stropit, vineri dimineata, cu apa pe agentul de paza, care venise la strand, acolo unde erau iubita si colegii lui de munca.

Dupa un schimb de replici, care s-a terminat cu o amenintare din partea unuia dintre tinerii care venisera la bazin sa se distreze, tinerii au plecat de la strand, dar s-au intors dupa doua ore, iar unul dintre acestia l-a impuscat pe paznic in zona spatelui si l-a lovit cu pistolul in cap.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje SMURD, dar si de politie. Tanarul care a tras cu arma a fost incatusat si dus la Sectia 3 de Politie Pitesti pentru audieri.

"Se fac cercetari in vederea savarsirii infractiunilor de tulburarea linistii si ordinii publice, loviri si alte violente si nerespectarea regimului armelor si munitiilor", a declarat, pentru Mediafax, Madalin Zamfir, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arges.

Victima a ajuns cu o ambulanta SMURD la Spitalul Judetean Arges.

"Pacientul e in stare buna, nu are niciun grad de constienta alterata. Are o mica plaga in zona parietala si doua impuscaturi in spate, de alice, doua plagi de 0, 5 cm superficiale. Spune ca a avut o altercatie cu cineva care i-a dat cu pistolul in cap si i-a tras doua alice in spate. In momentul de fata ii facem investigatiile. E fara niciun risc vital", a declarat Fratoaica Gheorghe, medic de urgenta UPU Arges.

Evenimentul i-a speriat pe ceilalti oameni veniti la bazin.

"Nu stim daca mai suntem in siguranta. Sa ne spuna cineva ce sa facem. Suntem aici cu copii, nu se poate sa vedem asa ceva. E prima data cand se intampla un asemenea eveniment. Propun ca toti cei care vin aici sa fie verificati, sa nu mai intre nimeni cu pistoale", a spus una dintre femeile aflate la strand.