Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat duminica, la Arad, ca social-democratii vor continua discutiile cu reprezentantii ALDE despre o posibila initiere a unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului dupa alegerile locale din 5 iunie, transmite Agerpres.

"Am avut o discutie cu cei din ALDE, in urma cu ceva timp, despre o posibila depunere a unei motiuni de cenzura, urmand sa reluam discutiile dupa alegerile din 5 iunie. In mod cinstit si in mod realist, trebuie sa va spun ca nu stiu care sunt pasii urmatori pe care ii vom face. Pentru ca daca va trece motiunea, vom ajunge la presedintele Iohannis, care nu stim ce decizie va lua, ce propunere va face, pe cine va numi premier, pentru ca am vazut ca nu tine seama de ce ce propunere facem. Si s-ar putea sa ne trezim din nou cu Dacian Ciolos sau cu un alt tehnocrat si sa intram intr-o perioada de instabilitate. Oricum, decizia nu este luata, nici de depunere, nici de nedepunere. Asteptam sa terminam cu aceasta campanie electorala, sa vedem si rezultatele, dupa care ne vom aseza la masa si vom face o analiza serioasa privitor la ceea ce vom face", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD s-a declarat nemultumit de activitatea Guvernului, adaugand ca aceeasi nemultumire a constatat-o si in randurile cetatenilor cu care s-a intalnit in cursul recentelor sale deplasari prin tara.

"In general, oamenii sunt nemultumiti de aproape intreaga activitate a Guvenului, cu deosebire in ceea ce priveste agricultura. Oamenii sunt deosebit de speriati, pentru ca suntem deja in luna iunie, iar subventiile nu au sosit inca. Toti fermierii isi pun intrebarea daca acest an agricol nu este cumva unul ratat, cu consecinte serioase asupra PIB-ului. (...) Am constatat un mare curent de nemultumire impotriva acestui Guvern", a sustinut Liviu Dragnea.