O femeie, vanzatoare intr-un chiosc de ziare din Constanta, a fost atacata si injunghiata, vineri seara, in incinta punctului de lucru, de o persoana necunoscuta care apoi a reusit sa dispara, victima murind dupa cateva ore la spital, informeaza Mediafax

Potrivit unor surse din Politie, agresiunea a avut loc vineri seara, in jurul orei 21.30, intr-un chiosc de ziare aflat in zona Delfinariu din municipiul Constanta, fiind anuntata la 112 de un martor.

Un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta Constanta s-a deplasat imediat la locul incidentului si, dupa ce i-au fost acordate ingrijiri medicale, femeia, ranita foarte grav in zona toracelui si abdomenului, a fost transportata, in stare critica, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

Desi cadrele medicale au incercat timp de mai multe ore sa-i salveze viata, in cursul diminetii de sambata victima a decedat.

Politistii au deschis un dosar penal, cercetarile fiind facute sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.