Elevii olimpici care s-au inscris la sesiunea speciala a Bacalaureatului sustin, marti, proba scrisa la Matematica sau Istorie, in functie de profil, urmand ca miercuri sa sustina proba la alegere a profilului, la una din 10 materii, potrivit Mediafax.

Elevii de clasa a XII-a, inscrisi la sesiunea speciala a Bacalaureatului, sustin marti proba obligatorie a profilului (matematica/istorie), urmand ca pe 25 mai se sustina proba la alegere a profilului si specializarii care se sustine la una din zece materii - biologie, geografie, chimie, fizica, psihologie, sociologie, filosofie, logica, economie si informatica.

La data de 26 mai are loc evaluarea la Limba si literatura materna. Luni, candidatii au sustinut proba la Limba si Literatura Romana.

Afisarea primelor rezultate va fi pe 26 mai la sediile unitatilor de invatamant care vor organiza aceasta sesiune speciala, iar depunerea contestatiilor este programata in cursul aceleiasi zile. In data de 27 iunie vor fi solutionate contestatiile si afisate rezultatele finale.