Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, a declarat, marti, pentru agentia Mediafax, ca isi va face actiunile de campanie electorala independent de Marian Munteanu, afirmand ca, inainte de a iesi in strada, Munteanu trebuie sa isi clarifice programul pentru Bucuresti.

"Campania mea este in plina desfasurare. Eu am o strategie de campanie bazata in proportie de 70% pe prezenta in strada, din punctul acesta de vedere actiunile de strada le voi face in continuare, asa cum le-am facut si pana acum, singur, cu mici exceptii in cazul lui Ludovic Orban", a declarat candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, intrebat daca se va delimita in campania electorala de candidatul sustinut de PNL la PMB, Marian Munteanu.

Razvan Mironescu a afirmat ca Marian Munteanu "trebuie sa isi clarifice in mod coerent si cu ajutorul echipei de campanie un program pentru Bucuresti", adaugand ca il intereseaza mai putin acuzatiile care i se aduc, pe motiv ca "subiectul legat de miscarea legionara este desuet".

"(Dupa ce isi va stabili programul pentru Bucuresti, Marian Munteanu-n.r.) va putea sa iasa la actiuni de strada pentru ca acolo va fi intrebat ce are de gand sa faca in Bucuresti, cum are de gand sa abordeze problemele bucurestenilor. Nu consider nici din punctul sau de vedere, dar nici al meu, ca este oportuna, in momentul de fata, prezenta domnului Marian Munteanu la actiuni de strada", a declarat Mironescu.

"Ma intereseaza activitatea lui Marian Munteanu, din Piata Universitatii, care a ramas in memoria cetatenilor, de opozitia sa fata de regimul FSN si Ion Iliescu. Subiectul legat de miscarea legionara mi se pare putin desuet in momentul de fata si fara niciun fel de relevanta pentru actualitate", a adaugat liberalul.

Candidatul PNL la primaria Sectorului 6 a sustinut ca, dupa retragerea lui Ludovic Orban, s-a stabilit ca "fiecare candidat este pe cont propriu" si isi poate face campania tinand cont de realitatile din sectorul in care candideaza.

Razvan Mironescu este al doilea candidat liberal care precizeaza ca nu va face campanie alaturi de Marian Munteanu, dupa candidatul PNL la sectorul 5, Ovidiu Raetchi.