Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de licente de tip Microsoft Office (Standard si Professional), Windows Enterprise Upgrade si servicii de instalare si configurare, contract care se va intinde pe o perioada de 3 ani si care are o valoare estimata fara TVA de 240.000 de euro, potrivit unui anunt publicat miercuri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Sediu ASFFoto: AGERPRES
  • Detalii din caietul de sarcini al licitatiei (vezi documentul atasat):

Obiectivul proiectului este "modernizarea infrastructurii IT descentralizate a Autoritatii de Supraveghere Financiara, prin achizitia si implementarea pe echipamentele de tip desktop/laptop de produse software de ultima generatie. Pentru atingerea obiectivului, este necesara achizitia de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara de licente Microsoft Office si Windows Enterprise Upgrade, compatibile cu echipamentele beneficiarului si de servicii de instalare si configurare pentru programele ale caror licente vor fi achizitionate.

ASF doreste sa achizitioneze urmatoarele:

1) tipurile de licente Microsoft Office pentru 264 de statii de lucru de tip desktop/ laptop, cu sistemul de operare Windows 8.1., astfel:

  • a) 254 licente de tipul Microsoft Office Standard - versiunea curenta, cu posibilitatea de downgrade la versiunea 2013;
  • b) 10 licente de tipul Microsoft Office Professional - versiunea curenta, cu posibilitatea de downgrade la versiunea 2013;

2) licente Windows Enterprise Upgrade pentru 180 de echipamente de lucru mobile (de tip laptop) cu sistemul de operare Windows 8.1 OEM, cu posibilitatea de upgrade la sistemul de operare Windows 10 fara costuri suplimentare pentru autoritatea contractanta.

Mentiune. Beneficiarul (n.a ASF) detine - printre alte tipuri de licente - si 200 licente de tip Open, Microsoft Office Professional Plus versiunea 2007. Programul Office Professional Plus 2007 va fi utilizat in continuare, pe 200 de sisteme de tip desktop/laptop ale Beneficiarului, altele decat cele pe care se vor instala programele pentru care se achizitioneaza licentele in cadrul acestei licitatii.

Durata contractului va fi de 3 ani de la data intrarii in vigoare. Plata licentelor se va face in 3 transe anuale egale.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 18.04.2016. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20.04.2016. Data limita de evaluare a ofertelor este 16.05.2016".