Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca deplasarea sa de saptamana trecuta la Washington s-a facut intr-o delegatie alaturi de senatorii PNL Ben-Oni Ardelean si Iulian Dumitrescu, subliniind ca niciun jurnalist nu a facut parte din aceasta delegatie.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Evident ca nu a existat niciun fel de participare in delegatie a vreunui jurnalist", a afirmat Alina Gorghiu, adaugand ca "vizita a fost una privata, deci pe banii celor care au participat in delegatie, adica eu si cei doi senatori Ben-Oni Ardelean si Iulian Dumitrescu, ca am auzit si scenariul in care din bani publici fac aceasta deplasare. Nu. Am facut aceasta deplasare primind o invitatie la National Prayer Breakfast, am adaugat acestui eveniment si alte intalniri, in Congres, cu think-tank-uri, cu tot ceea ce inseamna comunitatea de romani din Chicago si din Washington."

"Nu a participat niciun jurnalist in aceasta delegatie si ma bucur ca am rezolvat inca o dilema a presei din Romania", a reiterat Alina Gorgiu, intrebata de prezenta directorului Antena 3 Mihai Gadea la eveniment.

Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, si directorul Antena 3, Mihai Gadea, au participat saptamana trecuta la Washington, la National Prayer Breakfast, eveniment care este organizat in Statele Unite in fiecare an, in prima joi din februarie.

Le eveniment a fost prezent si Dan Mihalache. In capitala americana se afla si copresedintele PNL Alina Gorghiu.

In fotografia postata de Mihai Gadea de la intalnirea cu Rumsfeld, se vede iesind pe usa o femei cu parul prins la spate si in bluza alb-negru. Aceleasi haine le purta Alina Gorghiu in fotografia pe care a postat-o pe Facebook de la intalnirea cu Rumsfeld.

Antena 3 a scris ca "Mihai Gadea e singurul jurnalist din Romania invitat la acest eveniment".

De notat ca, in urma cu o saptamana, Dan Mihalache si Mihai Gadea au participat la Balul Sasilor desfasurat la Munchen.