Sa vina barza! Geanina Ilies e presata de logodnic si de fiul ei sa mareasca familia La primavara, cand se-ntorc din tarile calde, berzele sunt invitate sa faca o escala la Geanina Ilies. Superba prezentatoare de stiri de la Antena 1 ne-a marturisit inca de acum trei ani ca-si doreste o fetita, iar daca nu ramane gravida in scurt timp, ne e teama ca s-ar putea sa primeasca reclamatii. De la fiul ei de 9 ani, care se plange ca n-are cu cine sa joace fotbal, si de la logodnicul ei, Mircea, care vrea o familie mare, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Soacra a "infiat-o" pe Andreea Balan si se aud deja clopote de nunta. Se marita Andreea Balan traieste o frumoasa poveste de dragoste cum nu se gandea vreodata ca o sa intalneasca. Cancan a aflat ca artista este atat de indragostita de iubitul ei, George Burcea, incat crede ca el este cel care o va duce in fata altarului. Totul este roz / violet in viata Andreei Balan, pana si parul a devenit asa viu colorat datorita starii de fericire pe care vedeta TV o are si o emana. Prietenii spun ca n-au mai vazut-o atat de implinita niciodata, iar acest lucru se datoreaza exclusiv lui George Burcea, actor de meserie, fara fite de vedeta si focusat mai mult pe cariera profesionala decat pe viata mondena.

Andreea Mantea se pregateste sa mai faca un bebe? "Mi-e dor de perioada maternitatii" 2016 a-nceput cu surprize pentru Andreea Mantea: un Mos Craciun intarziat i-a adus mult-ravnita intoarcere in televiziune. Inca din primele zile ale lunii trecute, bruneta si-a reluat locul langa Madalin Ionescu, la "WOWbiz", si l-a lasat acasa, in grija familiei, pe micul David, rodul nerecunoscut al relatiei cu luptatorul K1 Cristi Mitrea. Sentimentele au fost" amestecate. Pe langa bucuria revederii cu colegii din Kanal D, in sufletul ei s-a strecurat si dorul, pana acum neincercat, de botul de 8 luni care-i spune "mama". Mai vrei copii sau te opresti la David? Imi este dor de perioada maternitatii, cred ca orice mama este de acord cu mine, dar inca nu stiu ce sa zic. Daca Dumnezeu va vrea acest lucru, cu siguranta voi avea si al doilea copil, scrie Libertatea.

Dana Rogoz - Imagini din mansarda ei de vis In urma cu 3 ani, Dana Rogoz si sotul ei, Radu, cumparau o casa construita la 1900 a carei mansarda au reusit sa o termine acum de renovat, lucru care o face extrem de fericita. Dana a dezvaluit si cateva imagini cu mansarda sa de vis unde abia asteapta sa urce in fiecare dimineata pentru a-si bea cafeaua. Impreuna cu micutul Vlad, Dana ne poarta prin noul sau spatiu la care a visat atat de mult si pe care nu mai spera sa il vada terminat. Mansarda pastreaza detalii din vechiul pod, printre care lemnele natur care au fost atent conservate si refolosite, iar rezultatul este un mix de vechi si nou, in tonuri de alb si bej, anunta Viva.

Insarcinata cu al cincilea copil, Anca Serea se gandeste la... echilibrarea balantei. L-a programat deja pe al saselea Anca Serea va deveni pentru a cincea oara mama, sexul bebelusului fiind barbatesc, in proportie de 80 la suta. Iata ca sarcina nu a produs schimbari radicale asupra corpului vedetei, doar burtica dand-o de gol ca e din nou insarcinata. Desi are o familie numeroasa, nu a luat o decizie clara asupra numarului de mostenitori. Mai face copii? "Daca ma intrebi acum, probabil ca nu, dar asa am zis si la cea de-a patra sarcina: sunt patru, e o cifra buna . Probabil ca o sa incercam sa echilibram, sa fie trei fetite, trei baieti. Dar nu stiu, inaintez in varsta, vremurile sunt asa cum sunt, o sa vedem. Oricum asta este o binecuvantare pe care noi, femeile, o traim si daca se va intampla si va fi , nu stiu, inca un dar de la Dumnezeu, categoric ca voi spune "da" din toata inima", a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea.