Socant! O suedeza si-a scos coastele pentru a arata ca un personaj din desenele animate. Disperarea dupa atentie le face pe divele din orice colt al lumii sa recurga la gesturi absolut socante. Pixee Fox, in varsta de doar 25 de ani, are deja 15 operatii estetice. Fotomodelul suedez face toate aceste sacrificii pentru a arata ca personajul din desene animate Jessica Rabbit, scrie gsp.ro

faze tariFoto: Colaj foto

La 83 de ani, o romanca e Miss Holocaust. O romanca supravietuitoare a Holocaustului a castigat un concurs de Miss in Israel, chiar daca are deja 83 de ani. Rita Berkowitz, care a emigrat din Romania in anul 1951, este mama unui copil, are sase nepoti si cinci stranepoti, dar asta nu a impiedicat-o sa participe la concursul de frumusete organizat la Haifa, pentru supravietuitoarele Holocaustului. potrivit Libertatea.

Scrisoarea emotionanta a unui baietel impuscat: "Draga Mos Craciun". Un baietel in varsta de numai sapte ani a fost impuscat in picior dupa ce a deschis usa unor necunoscuti. Cei doi s-au dovedit a fi doi atacatori care incercau sa ”regleze conturile” intr-o disputa intre gasti. Micutul a ramas cu traumatisme marcante, iar mama lui, care se afla in spatele sau, a suferit, de asemenea, rani la nivelul piciorului. Cu toate acestea, micul Christian Hickey a fost internat si chiar daca se afla intr-un pat de spital, asta nu il opreste sa se gandeasca cu bucurie la Sarbatoarea Craciunului. Asa se face ca baietelul i-a scris o scrisoare Mosului, dar nu oricum, relateaza Click.

Este profesor de dans, dar in timpul liber inghite creaturi veninoase!. Prima lui pasiune a fost dansul, asa ca a inceput sa ii invete si pe altii arta miscarilor ritmice. Totusi, la un moment dat, si-a dat seama ca are o afinitate si pentru soparlele veninoase si a inceput sa le creasca in caminul propriei case. Timp de sapte ani, chinezul si-a crescut cu dragoste si atentie ”animalutele”. Totusi, ceea ce i-a uimit pe toti au fost spectacolele organizate de Tian Ji (33 de ani) in care acesta isi baga in gura fel de fel de creaturi care le dau cosmaruri arahnofobilor. Barbatul a sustinut un astfel de show, recent, la Changchun, China, noteaza Click.

O noua groapa nesemnalizata provoaca un scandal urias in Romania. Pompierii au salvat cu greu un cal ce cazuse in ea. De data acesta s-a intamplat la Dej, unde un carutas era sa ramana si fara atelaj, si fara animal, dupa ce calul a cazut intr-o groapa de un metru si jumatate. Dupa minute de cosmar, doar pompierii au reusit sa il scoata de acolo. Santul a fost sapat de angajatii unei companii care se ocupa de reteaua de apa. Firma a intrat insa in insolventa, iar lucrarile au ramas de izbeliste. De aproape doua saptamani reprezinta un pericol mortal, pentru localnici,scrie Stirile ProTV.

Fascinatia pentru LEI a oamenilor cu bani. Inca o adevarata gradina zoologica, descoperita in curtea unui om de afaceri. Romania este plina de lei adevarati. Dupa ce o femeie din Dambovita a fost ranita de o felina, autoritatile din acelasi judet au descoperit inca o menajerie. De aceasta data, oamenii din comuna Potlogi au sunat la directia sanitar veterinara si au anuntat ca si la ei in sat un om de afaceri creste salbaticiuni. Anchetatorii au gasit la adresa doi pui de leu, maimute, struti, ratoni, bufnite africane si trei lame. Bineinteles ca nici acest individ nu avea vreo autorizatie,potrivit Stirile ProTV.