Incredibil! Un fost fotbalist a sarutat moderatoarea in direct! Un moment care a starnit stupoare in randul telespectatorilor s-a petrecut la o ora de maxima audienta, cand un fost fotbalist a sarutat in direct moderatoarea unei emisiuni. Este vorba despre fostul fotbalist italian Gene Gnocchi, 60 de ani, care a oferit acest moment inedit in timpul unei emisiuni la care fusese invitat. In timpul discutiei cu moderatoarea, acesta s-a ridicat de pe scaun, s-a dus direct la aceasta si a sarutat-o fara sa stea pe ganduri. Interesant este faptul ca moderatoarea postului Rai 3 nu a avut-o nicio reactie, lasandu-se sarutata, parand chiar amuzata la finalul scenei, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Motivul pentru care barbatii din Australia isi vopsesc unghiile cu oja. Ce reprezinta gestul lor. Barbatii din Australia renunta la orgoliu pentru o campanie inedita. Acestia isi coloreaza unghiile pentru a atrage atentia asupra unui fenomen dramatic ce se intampla sub ochii tuturor, peste tot in lume. Potrivit studiilor, unul din cinci copiii din jurul lumii au parte de experiente violente - in total aproximativ 150 de milioane de femei si 73 de baieti au fost abuzati sexual. 90% din violenta sexuala comisa impotriva copiilor este facuta de barbati, de cele mai multe ori de catre persoane pe care copiii le cunosc. O campanie caritabila din Austrialia le cere barbatilor sa-si vopseasca unghiile cu oja pentru a atrage atentia asupra violentei asupra copiilor tocmai in randul barbatilor. Astfel, cei care au initiat-o isi doresc ca barbatii sa inteleaga puterea pe care o au in a schimba aceste statistici, anuntaStirileProtv.ro.

Stranuta de 12.000 de ori intr-o zi. Cum reuseste sa adoarma fata de 12 ani. O fata din Texas are nevoie disperata de ajutor. Aceasta stranuta de aproximativ 20 de ori pe minut si, pana in acest moment, medicii nu i-au gasit un remediu pentru aceasta afectiune. De 3 saptamani, adolescenta, in varsta de 12 ani, nu se mai opreste din stranutat. Katelyn Thornley stranuta cam de 12.000 de ori pe zi, chiar si atunci cand doarme, scrie The Sun. Din aceasta cauza, fata nu s-a mai dus la scoala. Mai multi doctori au consultat-o, dar niciunul nu a reusit sa ii puna un diagnostic. ''Simt o durere permanenta in abdomen. Abia daca pot sa mananc. Majoritatea copiilor rad de mine. Cateodata as vrea sa imi pot parasi trupul, ca sa pot dormi in pace, pentru ca pana si in vise stranut'', a marturisit Katelyn, informeazaClick.

Gradina Zoologica scoate animale la vanzare. Cat costa un porc? Gradina Zoologica din Brasov vinde mai multi porci vietnamezi, cai si nutrii pentru ca acestea s-au inmultit prea mult. Directorul Gradinii Zoologice din Brasov a spus ca se vor scoate la vanzare sapte-opt porci vietnamezi, din totalul de 12 exemplare, dar si cativa cai si nutrii. "Aceste exemplare s-au inmultit mai mult decat ar fi trebuit si nu au o valoare expozitionala foarte mare, prin urmare am decis sa le scoatem la vanzare. Aceasta nu este pentru prima data cand vindem exemplare de animale domestice, deoarece legislatia ne permite. Acest lucru nu este valabil insa si pentru animalele salbatice", a spus Alin Panzaru pentru Mediafax. Un porc vietnamez care cantareste intre 30 si 50 de kilograme, trebuie sa plateasca 300-400 de lei. Un cal de talie mica are pretul cuprins intre 800 si 1.100, iar o nutrie costa 300 de lei, scrieLibertatea.

Creatura misterioasa descoperita de niste localnici, in Thailanda: de ce s-au speriat cand au vazut "monstrul". Localnicii dintr-un sat thailandez au facut cea mai bizara descoperire. Acestia s-au speriat cand au vazut cum arata "monstrul" pe care l-au scos din apa. Creatura descoperita are forma corpului ca a unui bivol, dar pielea si coada seamana cu cele ale unui crocodil. Localnicii care l-au gasit s-au speriat de el si nu isi imagineaza cum ar fi putut aparea, anuntaStirileProtv.ro.

Zece imagini surprinse la momentul potrivit. Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, dar o fotografie surprinsa la momentul potrivit are un rezultat cu adevarat spectaculos. Unele sunt amuzante, altele jenante, dar cu siguranta fac deliciul internautilor, care le distribuie pe toate retelele de socializare. Coincidente sau iluzii optice, urmatoarele imagini sunt absolut uluitoare. Foto inClick.