Vladimir Putin isi arata latura sensibila. La cateva zile dupa aparitia fotografiilor cu el si premierul Dmitri Medvedev la sala de sport si apoi relaxati, la un gratar, presedintele Rusiei s-a fotografiat cu o pisica in brate. Fotografia presedintelui rus cu o pisica tigrata in brate - care arata de parca ar vrea sa fuga - a fost publicata vineri pe site-ul Kremlinului, informeaza The Moscow Times.

Vladimir PutinFoto: Captura Youtube.com

Fotografia a fost realizata in timpul unei vizite in Hakasia (sudul Siberiei), unde liderul de la Kremlin a vizitat casele contruite pentru localnicii afectati de incendiile de padure grave care au lovit aceasta regiune in primavara.

Vladimir Putin este prezentat adesea ca un iubitor de animale, el aparand de-a lungul timpului fotografiat alaturi de caini, tigri sau un urs koala.

La inceputul acestei saptamani, Kremlinul a facut publice imagini cu presedintele Vladimir Putin la sala de sport alaturi de premierul Dmitry Medvedev, aparent destinate sa intareasca imaginea de dur a lui Putin, in conditiile in care cota sa de popularitate este in scadere, nota atunci The Moscow Times.

Cu tricou alb, pantaloni de trening si pantofi pentru alergare, Putin a fost prezentat la aparatele de forta intr-o manevra publicitara ce a amintit de fotografii anterioare in care calarea fara tricou, pilota un avion supersonic sau vana un tigru.

Nivelul de incredere de care se bucura liderul de la Kremlin a fost diminuat de injumatatirea valorii rublei intr-un singura an, declinul cotatiei petrolului si de sanctiunile occidentale din cauza situatiei din Ucraina. Totusi popularitatea sa ramane la cote enorme dupa standarde occidentale, el bucurandu-se de increderea a peste 70% dintre rusi.

Dupa ce "au tras de fiare" la resedinta lui Putin de la Marea Neagra, in apropiere de Soci, cei doi lideri sunt vazuti facand un gratar si band ceai.