Cum scapi de petele de grasime de pe fata. Petele galbene din jurul ochilor sau xantelasma semnaleaza cresterea colesterolului in sange si, chiar daca nu sunt dureroase, sunt intestetice. Vezi cum poti scapa de ele. Xantelasma apare, de obicei, in jurul ochilor, dar o poti vedea si in alte zone, precum coate, genunchi sau tendoane. Daca iti apar, este indicat sa mergi la medic pentru a testa nivelul de colesterol si de trigliceride din sange. Nu este recomandat sa incerci sa le indepartezi acasa, cu mana sau cu anumite ustensile pe care le ai, pentru ca poti ramane cu cicatrici sau te poti alege cu o infectie urata. De obicei, se indeparteaza chirurgical sau cu laser, dar sunt cateva metode naturiste inofensive, pe care le poti incerca, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Bautura delicioasa care previne formarea pietrelor la rinichi. Pietrele la rinichi sunt niste mase formate din calciu insolubile foarte greu de eliminat. Acestea au la baza oxalat, care se gaseste in anumite alimente sau bauturi. Cercetatorii ne spun ca limonada este saraca in oxalat si ca poate preveni formarea pietrelor la rinichi si, de asemenea, sa te ajute sa le elimini pe cele formate mult mai usor. Deoarece este bogata in acid citric, limonada este racoritoare si delicioasa. Pur si simplu stoarce jumatate de lamaie intr-un pahar cu apa si bea cu inghitituri mici Pietrele sunt tratate de obicei cu Advil sau Tyleno sau betablocante, care relaxeaza muschii uretrei si fac eliminarea pietrelor mult mai putin dureroasa, anuntaDoctorulZilei.ro.

Cum iti dai seama daca ai un miros urat in gura? Uite cateva teste simple! Respiratia urat mirositoare iti strica reputatia, dar sa o ai si sa nu stii lucrul acesta este o adevarata tragedie, mai ales pentru interlocutorii tai. Organismele noastre functioneaza diferit, motiv pentru care este desutl de dificil pentru o persoana sa detecteze mirosul urat din propria-i gura. Explicatia? Intre zona nasului si cavitatea bucala, posibila sursa de mirosuri urate, se afla palatinul. Tocmai de aceea miasmele cavitatii bucale nu sunt chiar usor de detectat, iar persoana care are halene este posibil sa nu stie acest lucru. Testul 1. Linge-ti incheietura mainii. Asteapta aproximativ 5 secunde, cat saliva se usuca putin, dupa care adulmeca zona. Acela este si mirosul care iti caracterizeaza cavitatea bucala, informeazaLibertatea.

Vindeca-te de bronsita cu leacuri naturiste de la bunica! Bronsita este o boala respiratorie care se manifesta prin inflamarea cailor care conduc aerul in plamani si poate aparea ca urmare a unei raceli sau a unei infectii respiratorii. Printre simptomele bronsitei se numara productia de mucus - transparent, alb, galbui ori verde, tuse, oboseala, disconfort in zona pieptului, dificultati in respiratie si febra usoara sau frisoane. Daca suferi de o forma acuta a bronsitei, te poti confrunta cu o prelungire a tusei, la cateva saptamani dupa terminarea tratamentul. In cazul in care tusea te tine mai mult de trei luni si recidiveaza timp de doi ani la rand, inseamna ca boala s-a cronicizat, scrieUnica.ro.

Cat de mult poti sa slabesti intr-o saptamana. Ai auzit mereu de planuri de dieta care iti promit 5, ba chiar 10 kilograme intr-o saptamana, insa cat de mult poti sa slabesti intr-o saptamana? "In general, poti sa slabesti 3-4 kilograme pe saptamana, insa depinde de greutatea initiala. Oamenii, care au o greutate mai mare vor putea vedea rezultate mai drastice, iar cei cu un stil de viata cat de cat sanatos vor vedea rezultatele mai greu. De asemenea, cei care incearca diete de detoxifiere sau diete bazate doar pe sucuri, vor vedea o descrestere a greutatii din cauza retentiei de apa, dar aceea va reveni la normal dupa cateva saptamani" este de parere Lauren Slyton. De asemenea, ea sfatuieste ca un program de viata care sa includa mese sanatoase si sport, ar trebui sa inceapa cu 2 kilograme pe saptamana. "Daca vrei sa slabesti si sa ramai asa ar trebui sa slabesti treptat", anuntaDoctorulZilei.ro.