Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, va preda in continuare Limba engleza la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Sibiu, aceasta cerand Consiliului de Administratie al unitatii scolare incadrarea cu o jumatate de norma pentru anul scolar 2015 - 2016.

Carmen Iohannis si Klaus IohannisFoto: Agerpres

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Judetului (ISJ) Sibiu, Livia Cretulescu, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a decis sa predea Limba engleza la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Sibiu si in anul scolar 2015 - 2016.

"Doamna Iohannis a cerut in scris sa predea in continuare, cu jumatate de norma, la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu. Consiliul de Administratie al unitatii a decis sa accepte cererea, iar doamna Iohannis va preda in continuare Limba engleza", a declarat Livia Cretulescu.

Potrivit acesteia, profesorii unitatii scolare respective "si-au manifestat bucuria de a o avea pe Carmen Iohannis in continuare in mijlocul colectivului".

Cel mai probabil, sotia presedintelui Iohannis va sustine cele opt ore care formeaza o jumatate de norma in doua zile consecutive.

Carmen Iohannis preda de mai multi ani Limba engleza la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Sibiu, unitate de invatamant la care a fost si ea eleva.