Berea consumata vara face minuni pentru sanatate! Ca bolile de inima fac ravagii vara nu mai este o noutate. Noutatea vine insa de la nutritionisti si suna bine: consumul MODERAT de bere reduce cu 31% incidenta afectiunilor cardiace, inclusiv riscul de infarct. Si beneficiile aduse de bautura "gulerata" nu se opresc aici. Berea, spun specialistii, stimuleaza producerea colesterolului "bun" (colesteroul HDL), implicat direct in aparitia bolilor coronariene. In plus, consumul moderat de bere poate conduce la scaderea nivelului de homocisteina din sange care, in cantitati mari, devine un factor activ in producerea afectiunilor cardiovasculare, noteaza Libertatea.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Ce greseli faci cand te hidratezi. Hidraratarea este foarte importanta pentru sanatate, insa trebuie facuta corect, pentru a fi eficienta. Vezi ce greseli faci cand bei apa. Bei apa in timp ce faci sport, dar nu si inainte. Inaintea oricarei activitati intense, trebuie sa bei apa. In caz contrar, apar dureri de cap si o stare de disconfort. Este indicat sa consumi cel putin 300 de ml de apa cu jumatate de ora inainte sa mergi la sala, la alergat sau la o plimbare mai lunga, potrivit prevention.com. Nu bei destula apa. De cate ori iti este sete sau faci miscare trebuie sa bei apa, insa cana cu apa nu trebuie sa iti lipseasca nici cand stai la birou sau cand te relaxezi acasa. Bea constant cate o gura, pe parcursul zilei, si previi, astfel, aparitia infectiilor urinare si a pietrelor la rinichi, informeaza Unica.ro.

6 pasi catre vindecare. Orice eveniment traumatic, indiferent daca este mental sau fizic, si independent de intensitatea lui, are nevoie de vindecare. Iar prin vindecare, aici vorbim despre stadiul in care trauma nu ne mai provoaca durere, devenind o alta experienta de viata. Acceptarea. Prima bariera este negarea, motiv pentru care cel mai puternic eliberator este acceptarea realitatii. Este poate pasul care are nevoie de cel mai mult timp. Prima reactie este de regula refuzul, negarea, indepartarea. Treptat insa, facem loc realitatii si faptelor concrete si acceptandu-le ne permitem sa incepem depasirea lor. Mai mult, odata ce acceptam ca avem o problema, indiferent de natura ei, incepem sa acceptam si ajutorul, scrie Psychologies.ro.

Ingrediente naturale care va pot scapa de miros si transpiratie excesiva. Hiperhidroza sau transpiratia excesiva este o problema care afecteaza peste 5% din populatie, la nivel mondial. Cazurile usoare raspund la tratamente banale, inclusive naturiste. Cele complicate pot fi rezolvate cu operatie. Persoanele care sufera de hiperhidroza transpira atat la caldura, cat si la frig, cu precadere in timpul zilei, cand activitatea fizica este crescuta. Cele doua metode moderne de tratament sunt injectarea cu toxina botulinica si operatia de aspirare sau chiuretare a glandelor sudoripare din zona axilei, informeaza doctorulzilei.ro.

Cele mai periculoase substante din crema de protectie solara. Vara nu prea ai cum sa fugi din calea soarelui, mai ales ca iti ofera vitamina D. Trebuie, insa, sa ai grija sa folosesti crema de protectie solara, pentru a preveni aparitia cancerului de piele. Fii, insa, atenta! Unele substante care se gasesc in aceasta s-ar putea sa iti puna sanatatea in pericol. Oxibenzona. Oxibenzona este cel mai comun ingredient activ din cremele de protectie solara, potrivit msn.com. In momentul in care il aplici pe piele, ajunge direct in sistemul sanguin si poate duce la aparitia unor reactii alergice. In plus, in organism se comporta ca estrogenul, hormonul care a fost corelat cu aparitia endometriozei. Integral in Unica.ro.