333 de kilograme de heroina, care valorau 40 de milioane de euro pe piata neagra, au fost confiscate de procurorii si politistii de la DIICOT. Drogurile se aflau in doua camioane care traversau tara noastra cu destinatia Olanda.

Doi romani si doi turci au fost retinuti, iar anchetatorii cred ca ei au organizat pana acum cel putin 7 transporturi de droguri. Romanii sunt din Valcea si detineau firme de transport marfa care au inflorit peste noapte. Acasa la unul dintre ei, politistii au gasit 135 de mii de euro cash.

George Saman si Liviu Banga sunt cei doi romani preuspusi traficanti de droguri prinsi in operatiunea Green Arrow, cea mai mare captura de heroina facuta in Romania dupa anii 90. Aveau acoperirea prefecta: detin firme de transport international de marfa.

Anchetatorii spun ca suspectii au vrut sa faca afaceri de milioane si au aderat la una dintre cele mai puternice retele de crima organizata creata in Europa in ultimii ani. Brusc, afacerile celor doi ramani au inflorit iar vietile lor s-au schimbat.

Castigau la un singur transport cel putin 1000 de euro pe kilogram.

Integral pe Stirile ProTV