Hillary Clinton își arată sprijinul moral pentru tinerii homosexuali într-un comentariu făcut de pe contul de Facebook la o poză publicată de pagina Humans of New York, conform nytimes.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poza surprinde tristețea unui băiat, a cărui identitate nu este dezvăluită, și este însoțită de gândurile acestuia: "Sunt homosexual și mi-e teamă de cum va fi viitorul meu și de faptul că oamenii nu mă vor plăcea", a declarat băiatul pentru fotograful Humans of New York.

La numai două ore după ce imaginea a fost postată pe pagina Humans of New York, Hillary Clinton a scris următoarele cuvinte de încurajare, semnându-se cu inițiala "H" pentru a arăta că mesajul este scris personal de către ea: "Predicția unui adult: Viitorul tău va fi uimitor. Vei fi surprins de ceea ce ești capabil să faci și de lucrurile incredibile pe care le vei face. Caută oamenii care te iubesc și care cred în tine. Vor fi o mulțime."

La scurt timp după postare, Kristina Schake, directoare a departamentului de comunicare pentru familia Clinton, a făcut o captură de ecran a pozei și comentariului facut de Hillary Clinton și a postat-o pe pagina sa de Twitter.