Cotabita, externat! Unde isi continua tratamentul si cine va avea grija de el. Gabriel Cotabita urmeaza sa fie externat in curand, dupa aproximativ doua luni petrecute in spitale. El va beneficia acasa de tot ce are nevoie pentru a se recupera. La nici doua luni de cand a fost gasit inconstient intr-o sala de fitness si putini erau cei care- i dadeau vreo sansa de supravietuire, Gabriel Cotabita se pregateste deja de externare! El urmeaza sa paraseasca Spitalul Elias, daca totul va decurge conform planului, zilele urmatoare, iar medicii isi vor da acordul. Cum artistul isi doreste foarte mult acest lucru, fetele sale, care i-au fost alaturi zi si noapte, si-au asumat responsabilitatea de a-i angaja o asistenta si un fizioterapeut personal, pentru a continua tratamentul la domiciliu in cele mai bune conditii, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dupa 30 de ani, Tom Cruise va face un nou Top Gun. Scenariul pentru "Top Gun 2" este in curs de scriere si va fi unul "fenomenal", a anuntat producatorul David Ellison. Filmul cult regizat de regretatul Tony Scott in 1986 va avea si o a doua parte, cu acelasi Tom Cruise in distributie, care datorita acestui rol a devenit unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood. "Va fi un rol fantastic pentru Maverick. Nu exista Top Gun fara Maverick", a confirmat producatorul filmului care a precizat ca actorul isi doreste sa joace el insusi toate scenele, sa se afle la mansa avioanelor. Tom Cruise si regizorul Tony Scott se gandeau la acest film in 2010, insa planurile au fost oprite din cauza mortii regizorului care s-a sinucis. Si daca Tom Cruise este dat ca sigur pentru acest film, nu se stie inca daca din distributie vor mai face parte si vechii lui colegi, Val Kilmer si Kelly McGillis, anuntaViva.ro.

Viata de printesa abia acum incepe! Moni s-a mutat in palatul din Malibu. Monica Gabor locuieste, de cateva saptamani, in luxoasa vila pe care iubitul sau a cumparat-o, in urma cu un an, cu 4 milioane de dolari. De mai bine de trei ani, Monica traieste visul american, gratie iubitului sau miliardar, Mr Pink. Romanca se plimba in masini de lux, participa la petreceri exclusiviste si, de ceva timp, isi aminteste si de perioada in care statea la Izvorani si se relaxa la piscina, in aer liber. Mai precis, pastrand proportiile, Moni s-a mutat din nou la vila, dar in Malibu, langa Los Angeles. Proprietatea ii apartine lui Mr Pink, care, in urma cu nici un an, dadea patru milioane de dolari pentru ca Moni sa se bucure acum de luxul ce o inconjoara. Desi iubita lui sta acum mai mult in Malibu, chinezul plateste in continuare chirie pentru apartamentul de fite din Los Angeles, in care a locuit romanca. Asta pentru ca, atunci cand miliardarul asiatic este plecat, Moni prefera sa se intoarca la... bloc, informeazaLibertatea.

Evangeline Lilly este insarcinata! Actrita americana Evangeline Lilly a surpsin pe toata lumea la premiera filmului "Ant-Man", cand a dezvaluit ca este insarcinata. Vedeta de 35 de ani va deveni mama pentru a doua oara, ea si partenerul sau, Norman Kali, fiind parintii unui baietel de 4 ani, Kahekili. Evangeline, care a devenit faimoasa datorita serialului "Lost", a marturisit in trecut ca isi doreste o familie mare si ca se gandeste si la adoptie. Actrita nu a dezvaluit cand trebuie sa vina pe lume bebelusul sau, scrieElle.ro.

Cel mai vandut artist roman dupa Revolutie cerseste pe stada! Solistul roman ce a vandut aproape doua milioane de exemplare cu un singur album dupa '89, Marius Dragomir a ajuns la coltul strazii, cu chitara in brate, cersind atentia trecatorilor. Polivalentul artist si compozitor care a ajuns in clasamentul Billboard cu "Party in Transylvania" (1995) protesteaza astfel in felul sau, intr-un colaj fotografic, asupra modului in care cei ce trag fraiele in muzica romaneasca ii omoara cu indiferenta pe artistii clasici. Solistul, compozitorul si dirijorul Marius Dragomir (45 ani) a trecut in urma cu doi ani pe langa moarte din cauza unui infarct, iar regimul si perioada de refacere l-au lasat fara angajamentele si clienti pentru melodiile sale, si este in imposibilitatea de a trai decent. Artistul a renuntat la pletele ce l-au insotit in ultimimele 20 de ani, s-a ras pe cap si si-a lasat barba, facandu-l de nerecunoscut, anuntaLibertatea.