Scrisoarea transmisa de Tariceanu pentru demiterea procurorului-sef al DNA si a presedintelui ICCJ reprezinta o batalie pe care liberalii condusi de acesta o poarta in mod elegant, primind insa in schimb injuraturi si expresii de usa cortului de la PDL-isti, a declarat liderul PSD, premierul Ponta.

HotNews.roFoto: Hotnews

"E un gest politic, pentru ca presedintele tarii, si daca ar vrea, nu poate schimba magistrati din functie, dar este o batalie pe care liberalii reprezentati de Tariceanu o poarta in mod elegant si la care primesc injuraturi si tot felul de expresii de usa cortului de la pedelisti, in special de la pedelistii pe care Tariceanu i-a numit ministri. Ma gandeam ca nu ma mai uimeste nimic in politica, dar sa vad un individ, pe care Tariceanu l-a pus ministru, injurandu-l mai ceva ca la stadion e inca o surpriza, nu ma asteptam ca mizeria sa fie atat de mare", a spus Ponta.

Senatorul Calin Popescu Tariceanu, alaturi de mai multi colegi din PLR, i-a transmis, marti, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care ii cere "sa le inlature, prin demitere ori prin demisie, din functiile pe care le ocupa in mod nedemn, pe Livia Stanciu si Laura-Codruta Kovesi".

Tariceanu cere demiterea procurorului-sef al DNA si a presedintei ICCJ in urma "evenimentului care a avut loc pe 21 mai, cand Curtea de Apel Bucuresti a stabilit definitive nevinovatia cetateanului Mariana Rarinca, care a petrecut mai mult de sase luni in arest preventiv, pentru o fapta pe care nu a comis-o si pentru care nu au existat niciodata probe".